کد خبر : 3460 تاریخ انتشار : 1399/8/1 3257
قیمت مسکن در قیطریه تهران

نقل از اقتصاد انلاین:

قیطریه یکی از محله‌های منطقه یک تهران است. قیمت مسکن در این منطقه برای واحدهای معامله‌شده در یک ماه اخیر بین ٢٩ تا ٨۵میلیون تومان در هر متر مربع بوده است. گران‌ترین آپارتمان با قیمت ٨۵میلیون تومان در هر متر مربع برای واحدی ١٢٨متری و ٢۵سال ساخت در خیابان شهاب بود.

یک واحد ٩٨متری و ٣٩سال ساخت در خیابان مهر دوم شرقی ۴۶میلیون تومان در هر متر مربع معامله شد. یک آپارتمان ١۴٩متری و نوساز در کوچه سپیده متری ۶٧میلیون و ٧١٨هزار تومان به فروش رفت.

 قیمت مسکن برای واحدی ٧١متری و یک سال ساخت در خیابان قیطریه جنوبی متری ۶١میلیون تومان و برای واحدی ١٧٢متری و ١٢سال ساخت در همین منطقه متری ۵٢میلیون و ٩٠۶هزار تومان بوده است.

خانه‌ای ١٧٠متری و ده سال ساخت در خیابان فاطمیه متری ۵۴میلیون و ۴۵۶هزار تومان، واحدی ١٧٣متری و ١٢سال ساخت در درب دوم متری ۴٠میلیون و ٢٨٨هزار تومان و واحدی ١٢٠متری در خیابان شهید گودرزی متری ۶٣میلیون و ٣٣٣هزار تومان معامله شد.

یک آپارتمان ٢٣١متری و نوساز در خیابان قیطریه جنوبی متری ٧۶میلیون و ٧۴٣هزار تومان و واحد نوساز ٧٢متری دیگری در کوچه فاضلی متری ۶١میلیون و ٩٨٣هزار تومان معامله شد. همچنین یک واحد ١٠۶متری در خیابان آزادی محله قیطریه ۵١میلیون و ٧۶۴هزار تومان در هر متر مربع خریداری شد.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
31تیر1404

تسهیلات جدید ودیعه مسکن

تسهیلات جدید ودیعه مسکن به بیش از ۶۶ هزار متقاضی پرداخت شد

news
17تیر1404

تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن

بانک مسکن از تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن توسط آن بانک خبر داد و اعلام کرد: حدود ۱۳۰ همت سهم الشرکه برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن توسط بانک پرداخت شد.

news
7خرداد1404

زمان اعلام قیمت بسته‌های طرح ترافیک ۱۴۰۴ مشخص شد

"قیمت بسته‌های طرح ترافیک سال ۱۴۰۴ هنوز اعلام نشده است. اما طبق پیگیری از سامانه شهرزاد، پیش‌بینی می‌شود تا تاریخ ۱۴۰۴/۰۳/۱۰ (۱۰ خرداد) قیمت‌ها مشخص و منتشر شود."

news
4خرداد1404

مسکن مهر

مسکن مهر یا مسکن بی‌مِهر؟ هدررفت سرمایه ملی در فاز ۵ پردیس

news
16اردیبهشت1404

وام مسکن

افزایش وام خرید مسکن

news
13بهمن1403

بازداشت شدن رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند بازداشت شد