سهمیه شرکت های مشاور به 10 درصد کاهش یافت
کد خبر : 8763 تاریخ انتشار : 1402/2/24 3246
سهمیه شرکت های مشاور به 10 درصد کاهش یافت

با توجه به اینکه شرکت های مشاور ملزم به اجرای شیوه نامه تشخیص صلاحیت شرکت های مشاور شده اند وزارت راه و شهرسازی با ابلاغ یک بخش نامه جدید سهمیه شرکت هایی که با شیوه نامه قبلی اعتبار داشتند را کاهش داد و امسال نیز آن طور که پیداست این سهمیه ها به 10 درصد کاهش یافته است.

با توجه به اینکه تعداد شرکت هایی که خودشان را با شیوه نامه تشخیص صلاحیت جدید تطبیق داده اند بسیار انگشت شمار می باشد حال با این کاهش سهمیه ها احتمال اینکه شاهد به وجود آمدن مشکل کمبود سهمیه برای ساخت و ساز در تهران و شهر های دیگر باشیم افزایش میابد.

شایان ذکر است که این شیوه نامه غیر کارشناسی که قرار بود توسط معلاون مسکن و ساختمان در وزارت راه و شهرسازی پیگیری شود هنوز به نتیجه ای نرسیده است.

این عمل که فاقد هر گونه کارشناسی میباشد باعث کمبود سهمیه مهندسی در ساخت و ساز در بخش طراحی و نظارت خواهد شد و کلیه این سیستم را با مشکل مواجه خواهد کرد.

این کار باعث میشود افرادی که با وجود این تعرفه جدید، همچنان سهمیه دارند سهمیه خود را چندین برابر قیمت ارایه کنند.

_______________________________________________

برای دریافت جدید ترین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

مهندسان شهر

برچسب ها

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
14بهمن1403

بیمه تأمین اجتماعی مهندسان

اعلام آمار اعضای دارای پروانه اشتغال متقاضی استفاده از بیمه تأمین اجتماعی مهندسان

news
13بهمن1403

بازداشت شدن رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند بازداشت شد

news
9بهمن1403

ابلاغ اصلاحیه نظام‌نامه ارجاع کار نظارت

از سوی سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان؛ ابلاغ اصلاحیه نظام‌نامه ارجاع کار نظارت

news
15دی1403

خطر بیخ گوش دریاچه شهدای خلیج فارس

خطر بیخ گوش دریاچه شهدای خلیج فارس!

news
12دی1403

وام نهضت ملی مسکن

وام نهضت ملی مسکن ۶۵۰ میلیون تومان شد

news
24اذر1403

مهندسان دارای پروانه اشتغال موضوع ماده ٢٧ قانون ن.ک.س.

ممنوعیت استفاده از عنوان کارشناس رسمی برای مهندسان دارای پروانه اشتغال موضوع ماده ٢٧ قانون ن.ک.س.