منطقه ۱۲
کد خبر : 9410 تاریخ انتشار : 1403/3/7 2937
در راستای توسعه فضای سبز انجام شد بررسی و تملک ۶ ملک منطقه ۱۲ در کمیته باغات

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۱۲ از بازدید اعضای کمیته باغات منطقه از سطح منطقه و بررسی ۶ ملک مناسب جهت تملک و توسعه فضای سبز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۱۲، این نشست با حضور معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه، رییس اداره املاک، مدیر اداره فضای سبز منطقه، نماینده سازمان نوسازی، دبیر کمیسیون ماده ۷، نماینده سازمان بوستان ها و جمعی از مدیران منطقه برگزارشد.

فرزاد هنرور، معاون خدمات شهری ومحیط زیست منطقه گفت: توسعه فضای سبز در پایتخت از گذشته به‌عنوان دغدغه‌‌ای جدی در حوزه مدیریت شهری قلمداد می‌شد که حتی با گذشت زمان و افزایش هزینه‌های نگهداشت شهر، شهرداری نه‌تنها خدمات توسعه فضای سبز را محدود نکرده، بلکه توسعه ریه‌های تنفسی شهر را همواره در اولویت کاری خود قرار داده و آن را در حد مطلوب نگه داشته است که این امر در مرکز پایتخت با نگاه جدی‌تری دنبال شد.

وی افزود: طی بازدید از ۸ ملک، ۶ ملک به ترتیب ۲ ملک در محله سنگلج، ۲ ملک در محله ایران، یک ملک در محله کوثر و یک ملک در محله دروازه شمیران منطقه مورد تایید کمیته باغات در راستای تملک و احداث بوستان و فضای سبز در منطقه ۱۲، قرار گرفت.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
4خرداد1404

زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

نرجس سلیمانی: زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

news
3خرداد1404

پاساژ پرخطر علاءالدین

پاساژ علاءالدین جابه‌جا می‌شود

news
3خرداد1404

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن شهرداری تهران

news
3خرداد1404

افتتاح پروژه عمرانی

افتتاح حدود 80 پروژه عمرانی تا پایان سال

news
29اردیبهشت1404

انتصابات در شهرداری

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی منطقه ۱۶ معرفی شد

news
29اردیبهشت1404

رصد میدانی شهردار منطقه۴

بیش از ۱۰ ساختمان غیر مجاز در شمال شرق تهران تخریب شد/ تداوم برخورد با ساخت و ساز غیرمجاز