کد خبر : 4197 تاریخ انتشار : 1399/9/24 2919
تصویب نهایی طرح جهش تولید مسکن در کمیسیون عمران

حسینی سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون، بیان کرد: بررسی طرح جهش تولید و تامین مسکن، با حضور کارشناسان مرکز پژوهش های مجلس در دستورکار اعضای کمیسیون عمران قرار داشت.

وی با یادآوری اینکه طرح جهش تولید و تامین مسکن برای بررسی و اصلاح بیشتر از جلسه علنی مجلس به کمیسیون عمران ارجاع شده بود،گفت: در چندین جلسه  محورهای مختلف طرح مذکور از جمله تأمین اراضی، تأمین مصالح ساختمانی و ارائه تسهیلات ساخت با حضور کارشناسان حوزه بررسی شد.

سخنگوی کمیسیون عمران در ادامه گفت: در نهایت در جلسه امروز مواد باقی مانده از طرح تولید و تامین مسکن به تصویب اعضای کمیسیون رسید و در نهایت این طرح برای بررسی و تصویب در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
31تیر1404

تسهیلات جدید ودیعه مسکن

تسهیلات جدید ودیعه مسکن به بیش از ۶۶ هزار متقاضی پرداخت شد

news
17تیر1404

تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن

بانک مسکن از تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن توسط آن بانک خبر داد و اعلام کرد: حدود ۱۳۰ همت سهم الشرکه برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن توسط بانک پرداخت شد.

news
4خرداد1404

مسکن مهر

مسکن مهر یا مسکن بی‌مِهر؟ هدررفت سرمایه ملی در فاز ۵ پردیس

news
16اردیبهشت1404

وام مسکن

افزایش وام خرید مسکن

news
13بهمن1403

بازداشت شدن رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند بازداشت شد

news
13بهمن1403

الزام جدید ساختمان سازی

ساختمان های بالای چهار طبقه ملزم به استفاده از پنل های خورشیدی شدند.