اولویت سازمان ملی زمین و مسکن
کد خبر : 9108 تاریخ انتشار : 1402/7/3 2903
اولویت سازمان ملی زمین و مسکن واگذاری زمین با تراکم پایین است

ارسلان مالکی، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، اعلام کرد که تاکنون بیش از ۳۴ هزار هکتار زمین برای طرح نهضت ملی مسکن تامین شده است. او افزود که همه اراضی تامین شده، با در نظر گرفتن شرایط و موقعیت‌های مناطق مختلف، برای تولید مسکن در کشور به کار خواهند رفت.

با اشاره به سیاست دولت در ساخت و ساز پروژه‌های نهضت ملی مسکن با تراکم پایین، مالکی خواستار تسریع در الحاق زمین‌های تامین شده در بادرود شد تا کیفیت واگذاری و ساخت و ساز یک طبقه برای جوانان این شهرستان فراهم شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: بیش از ۲۴ هزار هکتار زمین در کل کشور در مرحله الحاق قرار دارند و تعیین تکلیف این اراضی می‌تواند کمک بزرگی به پیشرفت طرح نهضت ملی مسکن در کشور باشد.

وی توضیح داد: تامین زمین برای ساخت مسکن موضوعی تخصصی و کارشناسی است و افزود: کار تامین زمین باید همراه با کارشناسی دقیق صورت پذیرد. اگر این کار بدون بررسی‌های دقیق و کارشناسی انجام شود، در آینده ممکن است با مشکلات زیادی روبرو شویم.

مالکی در این ارتباط اظهار کرد: مثلاً در ساخت و سازها باید اصول محیط زیست هر منطقه را رعایت کرد. همچنین، در اراضی درجه یک و دوی کشاورزی نمی‌توان ساخت و ساز کرد، زیرا این کار به امنیت غذایی مردم آسیب می‌رساند.

وی در پایان اعلام کرد: در شهرستان بادرود، زمین‌هایی به افراد واگذار شده بود که در مهلت مقرر در آنها ساخت و سازی صورت نگرفته بود. مدیران استان را خواستیم تا زمین‌ها از این افراد پس گرفته شوند و به افرادی که مشتاق ساخت مسکن هستند واگذار شوند.


برای دریافت جدید ترین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
21اذر1403

خانه های لوکس

مالیات بر خانه‌های لوکس تعیین شد

news
14اذر1403

ساخت و اجرای طرح‌های مسکن

تعیین و اختصاص ۳۰ همت برای ساخت و اجرای طرح‌های مسکن

news
14اذر1403

اعطای سند مالکیت

اعطای شناسه یکتا به هر واحد آپارتمان تا صدور سند مالکیت 

news
12ابان1403

قیمت ساختمان

مسکن و علل رکود پیش رو

news
5ابان1403

اجاره پارکینگ

بازار اجاره سالانه پارکینگ در ساختمان‌های جنوب تهران ۵ میلیون پیش ۲ میلیون تومان اجاره

news
24مهر1403

بازار مسکن

ریسک «تنش در منطقه» باعث تغییر رفتار بازار مسکن شد