کد خبر : 9269 تاریخ انتشار : 1402/10/25 3487
آقامیری در چهل و هفتمین جلسه مشورتی و تخصصی محلات پایتخت خواستار شد؛ تبدیل رویکرد نشست های مشورتی به فضای کارگاهی

 آقامیری در چهل و هفتمین جلسه مشورتی و تخصصی محلات پایتخت خواستار شد؛

تبدیل رویکرد نشست های مشورتی به فضای کارگاهی


رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت:رویکرد اصلی جلسات مشورتی و تخصصی محلات، ارتقا سطح پیگیری و نظارت در اجرای پروژه های عمران شهری است.


به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد آقا میری در جریان برگزاری سومین جلسه مشورتی و تخصصی محلات در منطقه ۱۸ با بیان این نکته که طی جلسات گذشته شناخت محلات و دسته بندی پروژه ها ملاک نظر بوده و در این جلسه پیرامون برنامه های سال آینده بحث و تبادل نظر می شود ، اظهار داشت: با اضافه شدن پروژه های سازمان‌ های مهندسی عمران و مشاور نیز اغلب مطالبات شهروندان تحت پوشش قرار گرفته و می توان این ادعا را داشت که این جلسات ماهیت کارگاهی دارد.


همچنین محمد جواد خسروی شهردار منطقه نیز طی سخنانی در ابتدای نشست به توفیقات بدست آمده در پویش امید و افتخار پرداخت که منطقه در ابعاد تعداد و بیشترین میزان اعتبارات در رتبه برتر قرار گرفته و همین امر در نخستین تجربه رویداد من شهردارم نیز صادق بوده است.


https://t.me/mohandesan_org

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
4خرداد1404

زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

نرجس سلیمانی: زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

news
3خرداد1404

پاساژ پرخطر علاءالدین

پاساژ علاءالدین جابه‌جا می‌شود

news
3خرداد1404

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن شهرداری تهران

news
3خرداد1404

افتتاح پروژه عمرانی

افتتاح حدود 80 پروژه عمرانی تا پایان سال

news
29اردیبهشت1404

انتصابات در شهرداری

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی منطقه ۱۶ معرفی شد

news
29اردیبهشت1404

رصد میدانی شهردار منطقه۴

بیش از ۱۰ ساختمان غیر مجاز در شمال شرق تهران تخریب شد/ تداوم برخورد با ساخت و ساز غیرمجاز