
عملیات خاکریزی، تسطیح و بسترسازی فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان تا پل شهید صنیع خانی در منطقه ۱۹ به مساحت هزار مترمربع آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، علی نایبی معاون خدمات شهری و محیط زیست افزود: به منظور ایجاد چشم انداز زیبا در سیمای شهر، عملیات تسطیح و آماده سازی بستر فضای سبز با خاکریزی ۴۵ کامیون به حجم ۹۰۰ تن خاک مناسب کاشت، توسط اداره فضای سبز در بزرگراه آزادگان تا پل شهید صنیع خانی در حال انجام است.
وی ادامه داد: در مرحله بعدی خاک تخلیه شده با لودر در مساحت هزار متر مربع تسطیح، ریگلاژ و برای آماده سازی و بسترسازی خاک به منظور کاشت درخت و درختچه انجام می شود.
نایبی بیان کرد: با هدف توسعه و افزایش سرانه فضای سبز شهری و ایجاد فضایی دلپذیر و با طراوت برای شهروندان عملیات کاشت ۳۰۰ اصله درخت و هزار و ۷۰۰ عدد درختچه در این محدوده برای توسعه فضای سبز شهری اجرا خواهد شد.
اخبار مرتبط

کمیسیون ماده ۵
معاون معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: طرحهای تفکیکی اراضی نهضت ملی مسکن و مولدسازی در شهرهای اهواز، هفتکل و بهبهان در کمیسیون ماده ۵ استان بررسی شد.

واکنش شرکت عمران پردیس
در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، خاموشی در تونل «سلام» واقع در فاز ۱۱ شهر جدید پردیس باعث وقوع یک تصادف زنجیرهای و آسیب به تعدادی از شهروندان شد.

نحوه ثبت متراژ و ضریب موثر
نحوه ثبت متراژ در ظرفیت اشخاص حقیقی و حقوقی پس از اعمال ضریب موثر
نظرات شما