شورای حل اختلاف نظام مهندسی، یک سازمان غیر دولتی است که به منظور حل و فصل اختلافات و رفع مشکلات مرتبط با ساخت و ساز و حرفهمهندسی که بین مهندسین، مالکان، مسئولین دفاتر و... به وجود آمده و مطروحه، تشکیل شده است . این شورا از سال ۱۳۸۳ تا کنون به کار خودادامه داده است³. برای ارائه شکایات به شورای حل اختلاف نظام مهندسی، میتوانید به سامانه حل اختلاف سازمان نظام مهندسی استانتهران مراجعه کنید.
برای رسیدگی به شکایات در شورای حل اختلاف نظام مهندسی، مراحل زیر را باید طی کنید:
1. تهیه و تکمیل فرم شکایت.
2. ارسال فرم شکایت به سامانه حل اختلاف سازمان نظام مهندسی استان تهران.
3. پرداخت هزینه دادرسی.
4. تعیین وقت جلسه.
5. حضور در جلسه.
6. صدور حکم.
مراحل رسیدگی به یک شکایت در شورای حل اختلاف نظام مهندسی چطور است؟
لطفا توجه داشته باشید که برای رسیدگی به شکایات، باید فرم شکایت را به صورت کامل تکمیل کرده و هزینه دادرسی را پرداخت کنید. برایارسال فرم شکایت، میتوانید به سامانه حل اختلاف سازمان نظام مهندسی استان تهران مراجعه کنید.
چگونه میتوان به شورای حل اختلاف نظام مهندسی پیشنهاد داد؟
برای پیشنهاد دادن به شورای حل اختلاف نظام مهندسی، میتوانید به سایت رسمی سازمان نظام مهندسی استان تهران مراجعه کنید. در اینسایت، فرم پیشنهادات و انتقادات در دسترس است که میتوانید از آن استفاده کنید. لطفا توجه داشته باشید که پیشنهادات باید با موضوعاتمرتبط با نظام مهندسی و ساخت و ساز مرتبط باشند.
وظایف شورای حل اختلاف نظام مهندسی
شورای حل اختلاف نظام مهندسی، برای حل و فصل اختلافات و رفع مشکلات مرتبط با ساخت و ساز و حرفه مهندسی که بین مهندسین، مالکان،مسئولین دفاتر و... به وجود آمده و مطروحه، تشکیل شده است². وظایف شورای حل اختلاف نظام مهندسی عبارتند از:
1. حل و فصل اختلافات بین ارکان داخلی نظام مهندسی استانها یا بین نظام مهندسی استانها با یکدیگر یا بین اعضای نظام مهندسیاستانها با نظام مهندسی استان خود از طریق داوری.
2. همکاری با وزارت مسکن و شهرسازی در امر نظارت بر عملکرد نظام مهندسی استانها و اصلاح خط مشی نظام مهندسی استانها از طریقمذاکره و ابلاغ دستورالعملها.
اعضای کمیته شورای حل اختلاف نظام مهندسی
اعضای کمیته شورای حل اختلاف نظام مهندسی استان تهران شامل ۳ نفر هستند². رئیس سازمان نظاممهندسی ساختمان استان تهران بانماینده آن، رئیس سازمان راه و شهرسازی استان یا نماینده وی، و رئیس گروه تخصصی مربوطه با نماینده ایشان.
موارد قابلطرح در حل اختلاف سازمان نظاممهندسی ساختمان استان تهران :
شورای حل اختلاف نظام مهندسی استان تهران، برای حل و فصل اختلافات و رفع مشکلات مرتبط با ساخت و ساز و حرفه مهندسی که بینمهندسین، مالکان، مسئولین دفاتر و... به وجود آمده و مطروحه، تشکیل شده است.
موارد قابلطرح در حل اختلاف سازمان نظاممهندسی ساختمان استان تهران شامل:
1. بندهای موجود در ماده ۱۶ از فصل چهارم پیوست های مبحث دوم مقررات ملی ساختمان.
2. اختلافاتی که طرفین داوری توسط سازمان را پذیرفته باشند.
3. اختلافاتی که در قرارداد ذکر شده باشد و اختلافات از طریق داوری سازمان قابل حل و فصل باشد.
نظرات ثبت شده
با سلام فقط اسمش شورای حل اختلافه