از این پرده به اون پرده؛ بازی جدید مالک پاساژ علاالدین برای عدم ایمنسازی
عدالتخواه شهردار ناحیه یک منطقه ۱۱:
🔹پاساژ علاالدین پایان کار ندارد و تامین ۱۳۸۷ پارکینگ را به مدت ۱۳ سال انجام نداده، تخلفات متعدد شهرسازی دارد، ناایمن است و سازه آن برای شهروندان و کسبه خطرناک است و کلکسیونی از تخلفات عدیده است.
🔹هفته گذشته با فشار رسانه ها و اقدام شهرداری بر شفاف سازی و تبیین وضعیت این ساختمان، مالک در اقدامی سوال برانگیز پرده های مشکی که یک سال روی سازه را پوشانده بود برداشت و ظن اقدام برای ایمن سازی ایجاد شد اما هیچ مراجعه ای به شهرداری برای ایمن سازی و اقدامی نشد تا اینکه روز گذشته شاهد پرده گذاری مجدد روی بنا این بار با رنگ سفید بودیم.
🔹 آقای علاالدین بازی با افکار عمومی را باید تمام کند و حقوق شهر و شهروندان را محترم بداند و برای ملکش اقدام کند.
برچسب ها
اخبار مرتبط

رونمایی از چهره جدید میدان تجریش تا پایان سال
میدان تجریش به عنوان یکی از میادین بزرگ شهر تهران با هدف ایجاد فضایی دلنشین و تردد ایمن برای شهروندان با چهره جدید، تا پایان سال رونمایی میشود.

سید محمد رحیم مرتضوی به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ معارفه شد
با حضور لطف الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران آیین تکریم و معارفه شهرداران مناطق ۹ و ۱۳برگزار شد و طی آن محسن دودانگه به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۹ و سید محمد رحیم مرتضوی به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ معارفه شدند.

محسن دودانگه به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۹ انتخاب شد
با حضور لطف الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران آیین تکریم و معارفه شهرداران مناطق ۹ و ۱۳برگزار شد و طی آن محسن دودانگه به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۹ و سید محمد رحیم مرتضوی به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ معارفه شدند.

تقدیر وزیر کشور و رئیس سازمان بحران از مدیرعامل آتشنشانی تهران؛ به پاس خدمات در حوادث ملی و جنگ دوازده روزه
در گردهمایی سراسری مدیران کل بحران کشور که با حضور وزیر کشور و رییس و مدیران ستاد بحران برگزار شد، از خدمات شایسته قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران تجلیل به عمل آمد.




نظرات شما