عدم ایمن سازی
کد خبر : 9576 تاریخ انتشار : 1403/10/23 2729
بازی جدید مالک پاساژ علاالدین

از این پرده به اون پرده؛ بازی جدید مالک پاساژ علاالدین برای عدم ایمن‌سازی

 عدالتخواه شهردار ناحیه یک منطقه ۱۱:
🔹پاساژ علاالدین پایان کار ندارد و تامین ۱۳۸۷ پارکینگ را به مدت ۱۳ سال انجام نداده، تخلفات متعدد شهرسازی دارد، ناایمن است و سازه آن برای شهروندان و کسبه خطرناک است و کلکسیونی از تخلفات عدیده است.

🔹هفته گذشته با فشار رسانه ها و اقدام شهرداری بر شفاف سازی و تبیین وضعیت این ساختمان، مالک در اقدامی سوال برانگیز پرده های مشکی که یک سال روی سازه را پوشانده بود برداشت و ظن اقدام برای ایمن سازی ایجاد شد اما هیچ مراجعه ای به شهرداری برای ایمن سازی و اقدامی نشد تا اینکه روز گذشته شاهد پرده گذاری مجدد روی بنا این بار با رنگ سفید بودیم.

🔹 آقای علاالدین بازی با افکار عمومی را باید تمام کند و حقوق شهر و شهروندان را محترم بداند و برای ملکش اقدام کند.

 

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
18تیر1404

فرایند تهیه طرح ویژه بافت‌های تاریخی

دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران از آغاز فرایند تهیه طرح ویژه بافت‌های تاریخی شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.

news
4خرداد1404

زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

نرجس سلیمانی: زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

news
3خرداد1404

پاساژ پرخطر علاءالدین

پاساژ علاءالدین جابه‌جا می‌شود

news
3خرداد1404

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن شهرداری تهران

news
3خرداد1404

افتتاح پروژه عمرانی

افتتاح حدود 80 پروژه عمرانی تا پایان سال

news
29اردیبهشت1404

انتصابات در شهرداری

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی منطقه ۱۶ معرفی شد