ورود/ثبت نام(current)

برگه استحکام بنا و استحکام بنا

کد پست : 21 تاریخ انتشار : 1398/9/9 14000
برگه استحکام بنا و استحکام بنا

 

برگه استحکام بنا مشاوره رایگان 09202202092


استحکام بنا 

برگه تایید استحکام بنا

صنعت ساخت و ساز ساختمان ها پیشتر به این صورت بوده که یک معمار روند ساخت ساختمان را بر عهده می گیرد و کلیه مراحل ساخت ملک مورد نظر توسط وی و بدون نظارت مهندس سازه طی می شود. علاوه بر آن ممکن است ساختمان هایی در حاشیه شهرهای مختلف ساخته شده باشند که تا پیش از این جزء محدوده شهری به حساب نمی آمده اند و اکنون با گسترش شهرها کم کم راه خود را به حوزه شهری هموار کرده اند. در چنین مواردی نیاز به برگه استحکام بنا است. علاوه بر آن در مواردی که کاربرد یک سازه در گذر زمان با تغییراتی از جمله: تغییر ماهیت ساختمان از مسکونی به تجاری یا اداری و تبدیل هر یک از این کاربردها به کاربردهای دیگر صاحب ملک می بایست برای اموری نظیر: انتقال ساختمان خود، تخریب یا بازسازی آن یا انجام فعالیت های شهرداری گواهی پایان کار را فراهم سازد. به همین جهت شهرداری ها معمولا در چنین شرایطی از صاحبان ملک های مختلف به منظور صدور تاییدیه پایان کار برگه استحکام بنا را می خواهند که نشان دهنده این مسئله است که نظارت می بایست حتما با تایید مهندس ناظر همراه باشد. حال ممکن است این سوال یا سوالات به ذهن شما هم خطور کند که برگه استحکام بنا چیست و مربوط به چه سازه هایی است؟ چه مراحلی را برای أخذ آن باید طی کرد و هزینه آن چقدر است؟ سوالاتی از این دست و نیز سوالات دیگر در ادامه این مطلب به طور کامل تشریح می گردد.

برگه استحکام بنا چیست؟

همان طور که می دانید یکی از قوانینی که به منظور استحکام ساختمان ها توسط پیمانکاران ضروری و الزام آور شده است؛ ارائه برگه استحکام بنا می باشد که به منزله تاییدیه استحکام بنا ساختمان توسط مهندس ناظر می باشد. این قانون از دهه 70 قرن چهاردهم هجری شمسی برای پیمانکاران الزام آور شده است. بنابراین وقتی کار ساخت و ساز ساختمانی به مرحله نهایی خود می رسد، پیمانکار می بایست به منظور دریافت پایان کار به شهرداری مراجعه کند تا شهرداری پایان کار وی را صادر کند. اینجاست که نیاز به ارائه برگه استحکام بنا الزام آور می باشد. چرا که اصلی ترین شرط برای أخذ پایان کار، داشتن این برگه می باشد. تحت چنین شرایطی است که مالک ملک مورد نظر می بایست پس از پرداخت مبلغی مشخص به عنوان هزینه تعرفه نظارت، در نهایت پس از وارسی یک مهندس ناظر، برگه مذکور را از مهندس مورد نظر گرفته و آن را به شهرداری بسپارد. در این برگه مهندس ناظر اعلام می دارد که از ساختمان مورد نظر بازدید نموده است و استحکام بنای آن ساختمان از نظر وی مورد تایید می باشد. بنابراین در صورت وقوع هر حادثه ای از جمله عدم ایستایی و نشست ساختمان یا ریزش آن ناشی از عدم استحکام بنای مورد نظر تمامی مسئولیت ها بر عهده همان مهندس ناظری می باشد که برگه استحکام بنا را امضاء کرده است. به همین جهت است که تا پیش از امضای برگه استحکام بنا تمامی جوانب امر را می سنجد و تنها در صورت مستحکم بودن ساختمان، برگه مورد نظر را امضاء می کند.

لزوم ارائه برگه استحکام بنا برای ساختمان های مختلف

به طور کلی برگه استحکام بنا برای ساختمان هایی الزام آور است که بنا به هر دلیلی تغییراتی در سازه ساختمانی آن ها صورت گرفته است. ساختمان هایی هم که ساخت آن ها مجاز نبوده و امکان دریافت پایان کار را ندارند؛ نیاز به برگه استحکام بنا دارند و جواز ساخت دارند که این دو از جمله مهمترین مراحل ساخت و ساز عملیات عمرانی و معماری ساختمان ها به شمار می روند. بنابراین به طور کلی برگه استحکام بنا برای چنین ساختمان هایی لازم و ضروری است و در صورتی که در پروژه های عمرانی و ساختمانی هر یک از صاحبان ملک های مختلف این برگه را ارائه نکنند و مراحل مورد نظر را پشت سر نگذارند؛ به هیچ عنوان قادر به انجام کارهای ساخت و ساز ساختمانی نیستند. اما باید دانست که برگه استحکام بنا در چه مواردی الزام آور است؟ برای پاسخ به این سوال بهتر است ادامه مطلب را با ما همراه باشید تا به پاسخ خود  در این زمینه دست یابید.

عمده ترین موارد الزام آور برگه استحکام بنا

برگه استحکام بنا به طور کلی در هر یک از موارد زیر لازم و ضروری است که به برخی از مهمترین آن ها اشاره می شود:

1.قدیمی بودن ملک مورد نظر که گواهی پایان کار را ندارد. ارائه برگه استحکام بنا برای این ملک های قدیمی الزام آور است.

2.تغییر کاربری منازل مسکونی به اداری و تجاری یا برعکس یا هر نوع تغییر کاربری دیگر در طول زمان که با پایان کار قبلی تفاوت دارد.

3.افزودن اشکوب، اضافه و توسعه به بنای قبل یا حذف یک طبقه و کسر از بنای قبلی

4.تغییرات بازسازی ساختمان یا تغییرات ایجاد شده در داخل ساختمان نظیر: جا به جایی دیوارها و حذف ستون ها

5.ریزش و تخریب قسمتی از بنای قدیمی بنا به هر دلیلی

6.منطبق نبودن وضعیت فعلی یک ساختمان با نقشه های مصوب سازه بنا به تشخیص مهندس ناظر

7.فوت یا منصرف شدن مهندس ناظر قبلی ساختمان که ملک مورد نظر همان طور که به حال خود در حال ساخت باقی مانده است.

8.تعویض مهندس ناظر

9.تمدید یا ابطال پروانه ساخت ساختمان

10.گرفتن مجوز برای اختصاص دادن ساختمان برای مهد کودک، مدرسه، خانه سالمندان، دانشگاه و سایر مکان ها و مجتمع های بزرگ مختلف

در چنین شرایطی أخذ برگه استحکام بنا برای صاحب ملک مورد نظر لازم و ضروری است. بنابراین اگر شما نیز صاحب ملکی هستید و یکی از شرایط فوق در ملک شما حکمفرماست؛ می بایست هر چه سریعتر نسبت به دریافت برگه استحکام بنا برای ساختمان خود اقدامات لازم را صورت دهید تا پس از پرداخت هزینه ها و نیز ارائه اسناد و مدارک لازم بتوانید در نهایت برگه استحکام بنا را برای بنای خود از یک مهندس ناظر ستانده و آن را به شهرداری ارائه سازید.

عوامل مختلف در تعرفه استحکام بنا:

یکی از مسائل بسیار مهم تعرفه و قیمت برگه استحکام بنا می باشد. به طور کلی نمی توان قیمت واحد و دقیقی برای تعرفه این برگه را برای تمامی ساختمان ها ارائه کرد. چرا که تعرفه این برگه برای هر ملکی بستگی به یک سری عوامل دارد که مجموع فاکتورها و معیارهای تعیین کننده در نهایت قیمت نهایی تعرفه برگه استحکام بنا را تشکیل می دهد. نوع کاربری ملک، متراژ زمین، تعداد طبقات و... بخشی از این عوامل تعیین کننده و دخیل در نرخ گذاری تعرفه برگه استحکام بنا مربوط به هر ساختمانی می باشد. ضمن اینکه پرداخت این هزینه ها بر عهده صاحب ملک و سند می باشد که می بایست با توجه به جدول تعرفه خدمات مهندسی سال جاری نظام مهندسی تهران نسبت به پرداخت هزینه برگه استحکام بنا و ملک خویش اقدامات لازم را صورت بخشد. بنابراین با توجه به این مسئله که ممکن است تعرفه ها هر سال تغییر کند؛ مالک مورد نظر می بایست بر اساس تعرفه های همان سال، پس از بررسی و سنجش قیمت نسبت به پرداخت هزینه آن اقدام کند.

قیمت استحکام بنا یا هزینه برگه استحکام بنا 

هر سال یک تعرفه جدید از هزینه های خدمات مهندسی توسط سازمان نظام مهندسی ارائه میشود که نحوه بدست آوردن قیمت استحکام بنا در جداول تعرفه همان نظارت تک رشته میباشد که بر اساس تعداد طبقات ساختمان از یک طبقه ( گروه الف ) تا بالای 16 طبقه ساختمان ( گروه د )  معین میشود 

 

تعرفه نظارت تک رشته (استکام بنا )

قیمت هر متر مربع هزینه خدمات مهندسی   ( نظارت- استحکام بنا )

گروه الف ( ۱ و۲ ) طبقه

متری ۵۹۴,۷۱۳ هزار ریال

گروه ب ( ۳ تا ۵ ) طبقه

متری ۶۲۹,۱۷۶ هزار ریال

گروه ج ( ۶ و ۷ ) طبقه

متری ۷۳۹,۵۳۶ هزار ریال

گروه ج ( ۸ تا ۱۰ ) طبقه

متری ۸۶۶,۸۸۰ هزار ریال

گروه د (۱۱و ۱۲ ) طبقه

متری ۱,۰۲۸,۸۴۰ هزار ریال

گروه د ( ۱۳ تا ۱۵ ) طبقه

متری ۱,۱۰۱,۵۲۰ هزار ریال

گروه د ۱۶ طبقه به بالا

متری ۱,۱۰۰,۰۰۰ هزار ریال

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ برگه استحکام بنا

هر مالکی که برگه استحکام بنا برای وی الزام آور و ضروری باشد؛ می بایست با در دست داشتن مدارک زیر اقدام به پرداخت تعرفه های برگه مورد نظر کند:

1.  پایان کار قبلی

2. ارائه جدیدترین عکس

3. کپی سند

4. کپی مدارک شناسایی مالک یا وکیل آن

با داشتن این مدارک و اطلاع از تعرفه های سال جاری می تواند هزینه های اعمال شده را پرداخت کند و برگه استحکام بنا را تحویل مهندس ناظر دهد. بنابراین در صورتی که می خواهید هر چه سریعتر اقدام به پرداخت برگه استحکام بنا کرده و کلیه مراحل آن را پشت سر بگذارید؛ می بایست ابتدای امر این اسناد و مدارک را آماده کنید و سپس مراحل دیگر أخذ گواهی را سپری نمایید.

وظایف مهندس ناظر برای اخذ برگه استحکام بنا

یک مهندس ناظر نسبت به امضای برگه استحکام بنا مسئولیت خطیری را بر عهده دارد. بنابراین در نگاه اول می بایست وی صلاحیت لازم را برای طراحی و نظارت در رشته تخصصی خود یعنی رشته عمران را داشته باشد و تجربه و تخصص لازم را در این حوزه ها کسب کرده باشد. چرا که در صورت عدم صلاحیت باید ریسک ها و خطرات احتمالی عدم استحکام بنا را به جان بخرد. به این ترتیب که مهندس ناظر به واقع برگه تعهد پایان کار استحکام ساختمان را تایید نمی کند؛ بلکه وی تنها انطباق ساختمان اجراء شده را با نقشه ها تایید می کند. بنابراین اگر وی استحکام بنایی را پس از بازدید تایید می کند؛ در صورت بروز هر گونه حادثه ناشی از عدم استحکام و مقاومت لازم بنای مورد نظر می بایست حداقل 50 درصد از خسارت وارد شده را شخصا پرداخت نماید و مقصر بروز این رخداد اوست. بنابراین برگه استحکام بنا تنها می بایست توسط مهندسین ساختمان هایی امضاء شود که دارای پروانه اشتغال در سازمان نظام مهندسی هستند و صلاحیت های مهندسی و طراحی و نظارت را دارند و می توانند مهندس ناظر ساختمان های مختلف شوند. از جمله مسئولیت ها و وظایفی که یک مهندس ناظر با در نظر گرفتن این نکات و پذیرش ریسک آن دارد؛ می توان به موارد زیر اشاره داشت:

1. نظارت مستمر مهندس ناظر به هنگام عملیات تخریب، گودبرداری و اجرای عملیات ساختمانی که می بایست حتما مطابق با نقشه های مصوب و دارای پروانه ساختمانی صادر شده باشد و به طور دقیق به این عملیات ها باید نظارت و وارسی داشته باشد.

2. ارائه گزارش از مراحل مختلف ساختمانی به شهرداری منطقه که می بایست گزارشی کاملا دقیق و جامع در خصوص مراحلی از جمله: آرماتوربندی فونداسیون قبل از عملیات بتن ریزی، اسکلت بندی ساختمان پوشش هر سقف تا پیش از عملیات بتن ریزی، اتمام عملیات سفت کاری، تاسیسات، نازک کاری و پایان کار ارائه کرده و آن ها را به شهرداری منطقه خیلی سریع و به موقع اعلان نماید.

3. در صورت عدم رعایت مفاد پروانه و نیز نقشه های مصوب شده می بایست حتما خیلی سریع و به موقع یک گزارشی کاملا دقیق و جامع به شهرداری ارائه دهد و حداکثر ظرف مدت 72 ساعت می بایست عدم رعایت کردن برخی از مسائل از جمله عدم نکات ایمنی از سوی کارفرما و رعایت نکردن سایر مسائل دیگر را باید گزارش دهد.

4. مهندس ناظر باید این نکته را در نظر داشته باشد که اگر شهرداری به هنگام کنترل ساختمان متوجه تخلفی شده باشد که در گزارش های مهندس ناظر ساختمان مورد نظر ارائه نشده باشد؛ در این صورت شهرداری می تواند مهندس ناظر مورد نظر را تعویض نموده و از ادامه همکاری با وی سر باز زند.

5. در صورتی که بنا به هر شرایطی مهندس ناظر بخواهد از نظارت بر ساختمان مورد نظر انصراف دهد؛ وظیفه دارد که حتما گزارشی جامع و دقیق از عملیات ساختمانی را به شهرداری منطقه ارائه دهد و تا پیش از معرفی مهندس ناظر جدید او همچنان مهندس ناظر ملک مورد نظر می باشد و می بایست به سمت خود باقی بماند تا مهندس ناظر جدید به صورت رسمی اعلام شود.

مراحل دریافتربرگه استحکام بنا به ترتیب

به طور کلی برای دریافتربرگه استحکام بنا می بایست مراحلی به ترتیب طی شوند تا در نهایت با پشت سر گذاشتن هر یک از این مراحل بتوان برگه مورد نظر را دریافت کرد. این موارد عبارتند از:

1. بازدید مهندس ناظر از ملک مورد نظر با فرض این شرط که مهندس ناظر مربوطه حتما بایستی دارای پروانه اشتغال به کار مهندسی باشد و دارای تجربه و تخصص لازم در رشته مورد نظر خویش باشد.

2. دریافت مدارک لازم استحکام بنا توسط مهندس ناظر از طرف مالک ملک مورد نظر به جهت تشکیل پرونده

3. ارائه یک گزارش کاملا دقیق و جامع در خصوص محل مورد نظر و ثبت کردن آن توسط مهندس ناظر در یکی از دفاتر خدمات الکترونیک

4. گرفتن برگه استحکام با مهر و امضای مهندس ناظر و گواهی امضای مالک یا وکیل وی در یکی از دفاتر اسناد رسمی که این مرحله به عنوان مجوز شروع عملیات استحکام بنا به شمار می آید.

5. تحویل برگه استحکام بنا توسط مهندس ناظر به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک که بایستی آن را ضمیمه گزارش پایان کار تنظیم شده کرده و در سیستم به ثبت رساند.

6. گرفتن مالیات بر ارزش افزوده از مالک ملک مورد نظر

7. تحویل برگه سبز اتمام عملیات عمرانی مورد نظر توسط ناظر به مالک آن ساختمان  که به عنوان مرحله آخر و مهر تایید نهایی به شمار می آید.

بدین ترتیب با سپری کردن تمامی این مراحل از ابتدا تا انتهای آن می توان برگه استحکام بنا را با مهر و امضای رسمی مهندس ناظر برای ملک خود در دست داشته باشید و فعالیت های عمرانی دیگر خویش را بدون هیچ گونه مشکل و دردسری به سرانجام رسانید.

 

نظارت مهندس ناظر برای تایید برگه استحکام بنا به چه نحوی است؟

شاید در صورتی که به دنبال دریافت برگه استحکام بنا باشید؛ این سوال در ذهن شما خطور کرده باشد که کار مهندس ناظر چیست و بیشتر روی چه مسائلی در جهت نظارت بر ملک مورد نظر توجه می کند؟ دانستن این نکته حائز اهمیت به شما کمک می کند که نقاط ضعف مورد نظر را تا پیش از دریافت این برگه استحکام برطرف سازید تا بتوانید مهر تایید برگه استحکام بنا را از مهندس ناظر مربوطه خیلی سریع و بی دردسر دریافت کنید. ذکر نکات زیر از جمله مهمترین اعمالی است که یک مهندس ناظر به منظور بازدید و نظارت از ملک های مختلف در نظر خود دارد:

1. بررسی تمامی مدارک لازم استحکام بنا و نظارت روی ایستایی و استحکام ساختمان با تکیه بر مدارک و شواهد ارائه شده در نقشه فعلی ساختمان با دقت نظر و حساسیت بالا

2. انجام آزمایش های مختلف و ابلاغ آن ها به مالک که در صورت نیاز و به صلاحدید مهندس ناظر گاهی اوقات این اتفاق رخ می دهد که آزمایش هایی صورت گیرد تا با قطعیت بیشتری بتواند برگه استحکام بنا را امضاء نماید.

3. نظارت دقیق و کامل روی چاه های ساختمان و مشاهده اتفاقات رخ داده در مورد چاه های ساختمان

4. بررسی نمودن منطقه های خروج آب باران از ساختمان و نیز بازدید از پشت بام ملک مورد نظر و سایر بخش های دیگر ساختمان تا در صورت مشاهده هر گونه شکست و ترک دیوار یا سقف و ریزش آن نظارت دقیق و کاملی صورت گرفته باشد.

5. حساسیت بالا در نظارت بر استحکام بنا تا در صورت امضای گواهی مورد نظر و عدم بررسی مهندسی شده بر ملک مورد نظر متحمل ضرر نشود.

6. بررسی کامل و دقیق روی بخش های مختلف ساختمان از جمله: پله ها، نرده ها، جان پناه ها، درب و پنجره ها و... با نظارت کامل و مهندسی شده

7. نظارت روی درب ورودی، نرده های حفاظ، سیم های برق، لوله های آب و گاز، شیر آلات مختلف در خصوص ملک های تخلیه شده

8. بازدید و بازرسی روی انواع سنگ های بکار گرفته شده در ساختمان از جمله: سنگ های آب چکان، سنگ های قرنیز پشت بام و سنگ های نما که بسیار حائز اهمیت بوده و حتما بایستی استحکام کافی و لازم را داشته باشند. چرا که در صورت مشاهده هر گونه تغییر رنگ یا شل شدن و افتادگی این سنگ ها مهندس ناظر می بایست مراتب را به مالک مورد نظر گزارش داده تا وی هر چه سریعتر نسبت به برطرف کردن نواقص به وجود آمده اقدامات لازم را صورت بخشد.

بنابراین همان طور که اشاره شد؛ کار مهندس ناظر بسیار سخت و پیچیده است و وی می بایست موارد بسیار زیادی را مورد بررسی و بازدید قرار دهد تا در نهایت با مشاهده مهندسی شده و بازدید دقیق و کلی از تمامی بخش های مختلف ساختمان با اطمینان خاطر بیشتری برگه استحکام بنا را امضاء کرده و نسبت به آن متعهد باشد.

اتمام عملیات ساختمان سازی یا پایان کار

پس از آشنایی با برگه استحکام بنا لازم است با اصطلاح دیگری در همین راستا آشنا شویم. چرا که پس از اتمام عملیات عمرانی و ساختمان سازی در صورت اینکه ملک مورد نظر طبق مراحلی که گفته شد- دارای برگه استحکام بنا باشد و استحکام بنای مورد نظر مورد تایید شهرداری واقع شده و هیچ گونه مواردی از جمله خلافی و بدهی و... نداشته باشد؛ در این صورت شهرداری گواهی پایان کار را به مالک ارائه می کند. بنابراین گواهی پایان کار به گواهی گفته می شود که شهرداری پس از دریافت برگه استحکام بنا با تمام شرایط و ضوابط خاص خود از مشتری و پس از بازدید و بررسی های به عمل آورده در نهایت به مالک مورد نظر اعطاء می سازد. وجود این گواهی به منزله پایان عملیات عمرانی و ساختمانی است. بنابراین در صورتی که ملکی این گواهی را نداشته باشد؛ مالک آن حق فروش ملک خود را نداشته و نمی تواند سند آن را به نام خود یا فرد دیگری بزند. به همین جهت است که مالک می بایست درخواست صدور گواهی پایان کار را به شهرداری بدهد تا شهرداری نیز نیروهای خود را مامور بازدید و بررسی های مهندسی شده و فنی کند تا بدین ترتیب پس از کارشناسی های فنی و بررسی های به عمل آمده در صورت رعایت تمامی قوانین و قواعد مربوط به ساختمان سازی گواهی پایان کار را صادر کرده و آن را به مالک اعطاء کنند. با ذکر این توضیحات این گونه برداشت می شود که اعطای گواهی پایان کار پروسه خاص خود را دارد و کارشناسان فنی شهرداری می بایست ملک مورد نظر را با پروانه ساختمان و نقشه صادر شده آن مطابقت داده و در صورت رعایت شدن تمامی شرایط و ضوابط مربوط به آن و طی شدن فرآیند اداری در نهایت اقدام به صدور گواهی پایان کار ساختمان با توجه به شناسنامه فنی ملک کرده و گواهی مربوطه را در اختیار مالک آن قرار دهند.  

ارائه مشاوره های لازم در زمینه استحکام بنا و گواهی پایان کار

به طور کلی در صورتی که نیاز به مشاوره در زمینه استحکام بنا و گواهی پایان کار داشته باشید؛ امروزه چنین امری در مهندسان شهر برای شما فراهم آمده است تا شما بتوانید از طریق مجرب ترین و متخصص ترین مهندسان ایرانی مشاوره های لازم را در زمینه برگه استحکام بنا و صدور گواهی پایان کار بگیرید. این مشاوران با سعه صدر پاسخگوی سوالات شما خواهند بود و می توانند شما را در این مسئله کاملا یاری نمایند. بنابراین به جهت این مسئله که صدور هر یک از این گواهی ها برای ملک های مختلف لازم و ضروری است؛ بهتر است از وجود مهندسین بسیار متخصص در این زمینه بهره مند شوید که چنین امکانی در مهندسان شهر برای شما فراهم آمده است. چرا که کادر مهندسی در این مرکز سال ها در زمینه استحکام بنا تجربه لازم را کسب کرده اند و نیاز طیف وسیعی از افراد را در این زمینه پاسخ گفته اند. شما نیز می توانید با ورود به این شرکت استحکام بنا نسبت به مهندسین و مشاوران موجود در آن ها به خوبی بهره مند شده تا پس از بازدید و مشاوره های لازم به شما در خصوص ملک مورد نظرتان در نهایت پس از صلاحدید و بررسی های به عمل آمده برگه استحکام بنای شما را امضاء کرده تا شما بتوانید پس از دریافت برگه نامبرده شده نسبت به دریافت گواهی پایان کار اقدامات لازم را صورت دهید تا در نهایت با داشتن گواهی پایان کار و به اتمام رسیدن پروژه عمرانی و ساختمانی مورد نظر در صورت تمایل بتوانید دست به فروش یا تغییر و انتقال سند ملک خود بزنید و هیچ گونه مانعی در این زمینه بر سر راه شما قرار نگیرد.

جمع بندی نهایی

در آخر به عنوان جمع بندی  ذکر چند مسئله حائز اهمیت می باشد که به تک تک آن ها اشاره می شود:

1 .ارائه برگه استحکام بنا  و صدور گواهی پایان کار برای برخی از ساختمان ها از جمله ساختمان هایی که با تغییر کاربری و تخریب و نوسازی مواجه شده اند؛ به جهت انتقال سند و فروش آن الزام آور است.

2. خیلی از ساختمان های قدیمی برگه استحکام بنا ندارند و هیچ گونه مهندس ناظری بر عملکرد استحکام بنای مورد نظر نظارت نداشته است که این ساختمان ها برای فروش و انتقال سند نیاز به این گواهی دارند.

3. در صورتی که خواهان دریافت برگه استحکام بنا برای ملک خود هستید؛ پس از بررسی های لازم توسط مهندس یا مهندسین ناظر در صورت رعایت تمامی جوانب این برگه توسط آن ها مهر و امضاء شده و به شما تحویل داده خواهد شد که در صورت تحویل این برگه، به منزله استحکام بالای ملک مورد نظر می باشد.

4. مهندسان ناظر نسبت به مهر و امضاء کردن برگه استحکام بنا از خود حساسیت بالایی خرج داده و کاملا نسبت به عملکرد خود پایبند و متعهد هستند. چرا که در صورت ایجاد مشکلاتی از جمله ریزش و خرابی ناشی از عدم استحکام بنا، مهندس ناظر مقصر اعلام می شود و متحمل هزینه خواهد شد.

5. هر ساله تعرفه های پرداخت هزینه برگه استحکام بنا از سوی نظام مهندسی کشور اعلام می شود که طبق تعرفه های همان سال می بایست هزینه ها پرداخت شود.

6. در صورتی که می خواهید ملک خود را به مهدکودک، اماکن ورزشی، مدارس و دانشگاه و... تبدیل کنید؛ جزء با داشتن برگه استحکام بنا این امر امکان پذیر نخواهد بود.

7. برای دریافت برگه مورد نظر ضمن پرداخت تعرفه آن می بایست مدارک شناسایی و مدارک مربوط به سند را در اختیار داشته باشید.

8. به علت حساسیت و نبود هیچ گونه مشکل و نقیصه در حین کار بازدید و بررسی استحکام بنا توسط مهندس ناظر می بایست کلیه مراحل وارسی به دقت انجام شود. چرا که در صورت مشاهده نواقص پس از کنترل استحکام بنا توسط شهرداری، ممکن است گواهی استحکام بنا برای شما صادر نشود و حتی مهندس ناظر ملک مورد نظر را هم با مهندسی خبره تر و با تجربه تر تعویض نماید.

9. گواهی پایان کار پس از برگه استحکام بنا توسط شهرداری به مالک صادر می شود.

10. بدون داشتن گواهی پایان کار در هیچ یک از دفاتر رسمی انتقال سند و فروش آن صورت نمی پذیرد.

ارائه برگه استحکام بنا ساختمان و برگه پایان کار ساختمانی و گزارش مرحله ای ناظر در کمترین زمان و کمترین هزینه . 

آماده قرارداد مجری ذیصلاح ساختمانی با سهمیه آزاد و ثبت در نظام مهندسی ساختمان استان تهران در اسرع وقت. کلیه متراژ ها با بهترین قیمت ها

 

برای مشاوره تماس بگیرید : 09202202092


استحکام بنا برگه استحکام بنا استحکام بنا چیست  , حق الزحمه استحکام بنا , قیمت استحکام بنا دانلود برگه استحکام بنا , نمونه فرم استحکام بنا , فرم گواهی  , نمونه گزارش استحکام بنا , دانلود فرم استحکام بنا تهران , فرم استحکام بنا شهرداری تهران , HSJP;HL FKH

استحکام بنا

 

 

 

 

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

نظرات ثبت شده

برگه استحکام بنا طی چند روز حاضر میشه ؟

نظرات ثبت شده

استحکام بنا صادر میکنید ؟

نظرات ثبت شده

برگه استحکام بنا چقدذ هزینه داره ؟

نظرات ثبت شده

برای برگه استحکام بنا چطور باهاتون هماهنگ کنم ؟

نظرات ثبت شده

استحکام بنا ضروریه ؟

نظرات ثبت شده

برگه استحکام بنا چه اطلاعاتی داخلش هست ؟

نظرات ثبت شده

استحکام بنای ملک قدیمی چطور صادر میشود ؟

نظرات ثبت شده

عدم استحکام بنا میدید ؟

نظرات ثبت شده

استحکام بنا و برگه تایید استحکام بنا 09202202092

نظرات ثبت شده

new disc Main

نظرات ثبت شده

سلام

نظرات ثبت شده

استحکام بنا قیمتش چنده سال 1402