کد خبر : 4223 تاریخ انتشار : 1399/9/27 2885
کاهش ۱۵ درصدی قیمت مسکن، بی مسکن ها بخرند یا نخرند؟

 نقل از تحریریه:

تحقیقات میدانی از بازار املاک نشان می دهد که کاهش ۱۵ درصدی قیمت مسکن در تهران رقم خورده  که البته محدود به تهران نشده و به کل کشور سرایت پیدا خواهد کرد.

با این حال طبق همین برآوردهای میدانی، قراردادهای مسکن در سطح کل کشور ۷۲ درصد افزایش را نسبت بهسابق نشان می دهد، اما افزایش قیمتی اتفاق نیفتاده است.

پیش بینی های کارشناسی نشان می دهد که مسکن وارد فاز رکود شده و در 3 سال آینده افزایش قیمت و رونق معاملات را تجربه نخواهد کرد. به همین دلیل برای کسانی که قصد خرید مسکونی را دارند توصیه می شود از هرید خودداری کرده و حتی با سپرده گذاری در بانک و اقدام به خرید در سال 1403 با قدرت خرید تقریبا دو برابر؛ گزینه های بهتری را انتخاب کنند.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
31تیر1404

تسهیلات جدید ودیعه مسکن

تسهیلات جدید ودیعه مسکن به بیش از ۶۶ هزار متقاضی پرداخت شد

news
17تیر1404

تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن

بانک مسکن از تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن توسط آن بانک خبر داد و اعلام کرد: حدود ۱۳۰ همت سهم الشرکه برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن توسط بانک پرداخت شد.

news
4خرداد1404

مسکن مهر

مسکن مهر یا مسکن بی‌مِهر؟ هدررفت سرمایه ملی در فاز ۵ پردیس

news
16اردیبهشت1404

وام مسکن

افزایش وام خرید مسکن

news
13بهمن1403

بازداشت شدن رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند بازداشت شد

news
13بهمن1403

الزام جدید ساختمان سازی

ساختمان های بالای چهار طبقه ملزم به استفاده از پنل های خورشیدی شدند.