کد خبر : 5714 تاریخ انتشار : 1399/12/2 2610
چند نمونه از کلاهبرداری‌های حوزه مسکن! (بخش اول)

به گزارش مهندسان شهر:

۱- کلاه‌بردار ملک رو به عنوان مهریه به همسرش می‌ده. بعد ملک رو میفروشه و فرار می‌کنه (مثلا خارج) . بعد همسرش مهریه رو مطالبه می‌کنه. بعد در دادگاه رای میدن معامله باطل هست چون مهریه بوده. بعد زنه ملک رو میگیره و میفروشه. بعد میره خارج پیش شوهرش.

۲- در معامله اگر یک ریال پول جابجا شود، معامله رسمی خواهد شد. مثلا اگر شما منزلتان را بفروشید. قسط اول ۱ ریال و قسط دوم ۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹۹، همان ۱ ریال که جابجا شود معامله انجام شده است و ملک در اختیار خریدار است. فقط از این به بعد خریدار مقروض فروشنده خواهد بود و باید قرض خود را ادا کند که می‌دانید مسائل خود را دارد و به این راحتی‌ها میسر نیست. یعنی اگر در قرارداد بندهای مناسب برای فسخ معامله یا جریمه برای تعهدات دیده نشود، اوضاع برای فروشنده بسیار پیچیده و سخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید:مهندسین مجری- مهندسین مجری ذیصلاح-قیمت برگه مجری حقیقی- برگه مجری حقوقی- مجری ذیصلاح-مجری ساختمان

۳- در قولنامه قرارداد می‌کنند که مثلا ۲۰٪ روز قولنامه داده بشه، ۶۰٪ با یک هفته تاخیر، ۲۰٪ شش ماه دیگه (توجه کنید که حجم زیادی به صورت کوتاه‌مدت اما در دو قسط که قسط دوم سنگین است و حجم کمی از قیمت هم برای بلندمدت). ۲۰ درصد بعدی چون پرداخت ثمن معامله روز قولنامه انجام میشه معامله قفل می‌شه. چک هفته بعد نقد نمیشه و فروشنده نمی‌تونه ادعایی در دادگاه کنه چون تاریخ انتقال سند شش ماه بعد ذکر شده. بعد از شش ماه که ارزش پول کاهش پیدا کرده طرف پول رو تسویه می‌کنه و فروشنده هم نمی‌تونه معامله رو باطل کنه.

 

 

 

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

با سلام جهت اطلاع خدمتتان عرض میکنم که مدتی است بنگاه ها و مشاورین املاک استان شمال الخصوص در منطقه چمستان که حدودا طبق آمار 720 مشاوراملاک هستند اقدام به اخاذی از خریداران ویلا در این منطقه میکنند به این صورت که بعد از پایان معامله بین خریدار و فروشنده و انجام مراحل قانونی ثبت و اسناد و تسویه با دهیاری ها و پرداخت درصد مشاورین املاک با خریدار تماس گرفته و مبلغ بین 50 تا 150 میلیون تومان تحت عنوان ورودی به روستا دریافت میکنند و تهدید میکنند در صورت عدم پرداخت مبلغ مورد آزار و اذیت و سرقت اموال قرار خواهید گرفت این مبلغ باید به یکی از اهالی روستا که هیچگونه سمت دولتی هم ندارد و روستا هم شهرکی هم نیست پرداخت گردد . بعد از اعتراض هم اذعان میکنند که این مسئله مدت دو سال است که عرف شده است .سوال من : اولا این پول حرام است از نظر شرعی دوما : اخاذی جرم است و دیگر اینکه اگر قرار است پولی جهت عمران و آبادی یک روستا پرداخت شود مگر نباید دهیاران این پول را قانونا دریافت کنند ؟ چرا مشاورین املاک چمستان این مبلغ را به زور و تهدید دریافت میکنند آیا شهرداری و اداره مالیات هیچگونه نظارتی بر این مشاورین املاک ندارد؟ اگر شما با خریداران چند ماه گذشتته املاک این منطقه تماس بگیرید متوجه می شوید که این اخاذی به نام شهرداری حقیقت دارد.

اخبار مرتبط