نهضت ملی مسکن
کد خبر : 9093 تاریخ انتشار : 1402/6/29 3182
معامله امتیاز طرح نهضت ملی مسکن غیر قانونی است

حسن کحال‌ زاده، رئیس اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، اعلام کرد که طرح نهضت ملی مسکن اهدافی از قبیل بسترسازی و فراهم آوردن زمینه رونق تولید در حوزه مسکن و ساختمان و تعادل در عرضه و تقاضای مسکن را دنبال می‌کند. او افزود که این طرح به توجیه‌های مقامات بالا پاسخ داده و با ارائه زمین‌های ارزان به صورت اقساطی برای واحدهای مسکن، مشکلات تامین مسکن را کاهش می‌دهد. به همین دلیل افراد باید از امتیازات طرح بهره‌برداری کنند و فرصت طلبی در این زمینه را کاهش دهند.

وی افزود که خرید و فروش امتیازات مسکن ملی به صورت وکالتی از نظر قانونی مجاز نیست و ممکن است منجر به لغو امتیاز متقاضی و پیگیری قانونی در دیگر نقاط نیز شود.

کحال‌زاده همچنین تاکید کرد که هرگونه خرید و فروش امتیازات طرح نهضت ملی مسکن و سایر طرح‌های حمایتی تامین مسکن وزارت راه و شهرسازی از طریق غیراجتماعی‌ها، مشاوران املاک و سایر راه‌های غیرمجاز ممنوع و باعث حذف از طرح‌ها و پروژه‌ها خواهد شد.


برای دریافت جدید ترین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
31تیر1404

تسهیلات جدید ودیعه مسکن

تسهیلات جدید ودیعه مسکن به بیش از ۶۶ هزار متقاضی پرداخت شد

news
30تیر1404

آگهی مناقصه حفاظت فیزیکی از ساختمان های اداره کل راه شهرسازی خوزستان

آگهی مناقصه حفاظت فیزیکی از ساختمان های اداره کل راه شهرسازی خوزستان منتشر شد

news
30تیر1404

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان راه و شهرسازی خراسان شمالی

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان راه و شهرسازی خراسان شمالی و دستگاه‌های بهره بردار در حوزه بازآفرینی به ارزش ۳۸۰ میلیارد ریال

news
17تیر1404

تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن

بانک مسکن از تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن توسط آن بانک خبر داد و اعلام کرد: حدود ۱۳۰ همت سهم الشرکه برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن توسط بانک پرداخت شد.

news
17تیر1404

پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر فارسان

مدیرکل دفتر توسعه مهندسی ساختمان وزارت راه و شهرسازی در جریان بازدید از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر فارسان گفت: تاکنون ۱۸۰ واحد مسکونی در قالب گروه‌های ساخت احداث شده‌ که بیش از ۹۰ درصد آن‌ها به زیرساخت‌هایی همچون فاضلاب مجهز شده اند.

news
17تیر1404

معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی خوزستان

معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی خوزستان از بازگشت اراضی دولتی در خوزستان با اجرای احکام قضایی به ارزش ۶ میلیارد ریال به بیت المال خبر داد.