
دفتر توسعه مهندسی ساختمان مدیرکل راه و شهرسازی تهران را مأمور کرده است اعضای مشمول تعارض منافع در این استان را شناسایی و از فعالیت آنها جلوگیری کند.
⚠️ یکی از دلایل اصلی عدم اجرای کامل بخشنامه تعارض منافع در نظام مهندسی ساختمان استانها، مبهم بودن مصادیق تعارض منافع در بخشنامهها است.
به نظر میرسد در این نامه دفتر توسعه مهندسی خود سازمان را مسئول پیگیری و تشخیص مصادیق تعارض منافع کرده است.
گفتنی است سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران در ارایه عملکرد سالانه خود لیست ارجاعات خدمات مهندسی در بخشهای مختلف را منتشر کرده و از این رو فهرستی از مهندسان مشمول تعارض منافع رویت شده است. (این موضوع بیش از سه سال است در استان اردبیل به صورت آنلاین قابل مشاهده است.)
اخبار مرتبط

کمیسیون ماده ۵
معاون معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: طرحهای تفکیکی اراضی نهضت ملی مسکن و مولدسازی در شهرهای اهواز، هفتکل و بهبهان در کمیسیون ماده ۵ استان بررسی شد.

واکنش شرکت عمران پردیس
در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، خاموشی در تونل «سلام» واقع در فاز ۱۱ شهر جدید پردیس باعث وقوع یک تصادف زنجیرهای و آسیب به تعدادی از شهروندان شد.

نحوه ثبت متراژ و ضریب موثر
نحوه ثبت متراژ در ظرفیت اشخاص حقیقی و حقوقی پس از اعمال ضریب موثر
نظرات شما