کد خبر : 9261 تاریخ انتشار : 1402/10/23 2929
مدیرعامل  شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر از آغاز احداث ۷ هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران خبر داد

مدیرعامل  شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر از آغاز احداث ۷ هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران خبر داد و گفت: یکهزار و ۲۰۰ قطعه زمین در شهر جدید امیرکبیر برای طرح جوانی جمعیت در حال آماده‌سازی است که ۹۰۰ قطعه آن بهمن امسال واگذار می‌شود.

سعید میرزایی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و سرپرست شرکت عمران شهر جدید مهاجران در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به تشریح اقدامات آن شرکت در رابطه با اجرای طرح نهضت ملی مسکن پرداخت و عملکرد آن شرکت را در این باره و همچنین واگذاری زمین در این شهرها تشریح کرد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۷ هزار قرارداد در شهرهای جدید امیرکبیر و مهاجران منعقد شد که حدود ۳ هزار و ۵۰۰ واحد در شهر جدید امیرکبیر و ۳ هزار و ۵۰۰ واحد نیز در شهر جدید مهاجران است.

میرزایی ادامه داد: در شهر مهاجران تعهد شرکت عمران ۵ هزار واحد و در شهر جدید امیرکبیر در گام نخست ۳ هزار واحد بوده است که به بخشی از تعهدات خود در خصوص تولید مسکن در شهرهای جدید عمل کردیم.

برنامه احداث واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید امیرکبیر ۲۰ هزار واحد است

وی با تاکید بر اینکه مقرر شده است تا ۲۰ هزار واحد در شهر جدید امیرکبیر احداث شود، تصریح کرد: در تلاش هستیم تا در ماه‌های باقیمانده امسال و سال آینده این مقدار نیز به مرحله امضای قرارداد و ساخت برسد.

به گفته میرزایی، میانگین پیشرفت فیزیکی واحدهای نهضت ملی مسکن در شهر جدید امیرکبیر ۲۰ درصد است و ۵۰۰ واحد مسکونی نهضت ملی مهاجران نیز حدود ۷۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
16اردیبهشت1404

وام مسکن

افزایش وام خرید مسکن

news
13بهمن1403

بازداشت شدن رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند بازداشت شد

news
13بهمن1403

الزام جدید ساختمان سازی

ساختمان های بالای چهار طبقه ملزم به استفاده از پنل های خورشیدی شدند.

news
12دی1403

وام نهضت ملی مسکن

وام نهضت ملی مسکن ۶۵۰ میلیون تومان شد

news
26اذر1403

پروژه‌های نهضت ملی مسکن

یک کارشناس حوزه مسکن تأکید کرد که توسعه عمودی، یکی از عوامل اصلی طولانی شدن پروژه‌های نهضت ملی مسکن و افزایش هزینه‌های ساخت برای مردم است.

news
21اذر1403

خانه های لوکس

مالیات بر خانه‌های لوکس تعیین شد