مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان:
کد خبر : 9137 تاریخ انتشار : 1402/7/17 3006
مجموعه آزمون‌های (تستی) نظام مهندسی در اصفهان برگزار می‌شود

علیرضا قاری‌قرآن، مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان، اظهار کرد که این آزمون‌ها در رشته‌های مختلف مهندسی از جمله معماری، عمران، تاسیسات‌برقی و مکانیکی، شهرسازی، نقشه‌برداری و ترافیک برگزار می‌شود و به صورت تستی اجرا می‌شوند.

وی افزود که تعداد ثبت‌نام‌کنندگان این آزمون‌ها در استان اصفهان به ۸۶۵۳ نفر برسیده، که از این تعداد ۱۷۹۶ نفر بانوان و ۶۸۵۷ نفر آقایان هستند.

قاری‌قرآن اطلاع داد که آزمون‌ها در روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۲۰ و ۲۱ مهرماه در نجف‌آباد و کاشان برگزار می‌شوند و زمان‌بندی آزمون‌ها بر اساس رشته تعیین شده است.

او تأکید کرد که هدف از برگزاری این آزمون‌ها، شناسایی مهندسان متخصص برای انجام خدمات مهندسی است و این افراد باید به علاوه دانش تخصصی، اطلاعات کافی از قوانین و مقررات مرتبط با ساختمان و نظام مهندسی داشته باشند.

وی افزود که این آزمون‌ها به منظور تأمین نیروهای متخصص و ترویج مشارکت مهندسان و کارشناسان فنی در توسعه و نوسازی فنی کشور برگزار می‌شوند و چندین نوبت در سال اجرا می‌شوند.

برای دریافت آخرین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

علی مرادطلب

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
31تیر1404

تسهیلات جدید ودیعه مسکن

تسهیلات جدید ودیعه مسکن به بیش از ۶۶ هزار متقاضی پرداخت شد

news
17تیر1404

تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن

بانک مسکن از تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن توسط آن بانک خبر داد و اعلام کرد: حدود ۱۳۰ همت سهم الشرکه برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن توسط بانک پرداخت شد.

news
4خرداد1404

مسکن مهر

مسکن مهر یا مسکن بی‌مِهر؟ هدررفت سرمایه ملی در فاز ۵ پردیس

news
16اردیبهشت1404

وام مسکن

افزایش وام خرید مسکن

news
13بهمن1403

بازداشت شدن رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند بازداشت شد

news
13بهمن1403

الزام جدید ساختمان سازی

ساختمان های بالای چهار طبقه ملزم به استفاده از پنل های خورشیدی شدند.