کد خبر : 3967 تاریخ انتشار : 1399/9/8 2839
قیمت مسکن تهران امروز 6 آذر 99

تحقیقات میدانی از تازه‌ترین تحولات بازار معاملات مسکن شهر تهران نشان می‌دهد در یک هفته گذشته در حالی روند افزایش حجم عرضه واحدهای مسکونی به بازار مسکن مناطق مختلف شهر تهران که از حدود یک ماه قبل آغاز شده بود ادامه یافته و حجم عرضه به بازار بیشتر شده است که در این میان عرضه واحدهای مسکونی نقلی هم نسبت به گذشته با افزایش همراه شده است. بررسی‌ها حاکی است در حالی حجم عرضه واحدهای مسکونی به دنبال کاهش ریسک‌های غیراقتصادی طی حدود یک‌ماه اخیر به بازار مسکن افزایش یافته بود که در این میان سهم واحدهای نقلی از این افزایش عرضه نسبت به سایر بازه‌های متراژی آپارتمان کمتر بود.

اما طی روزهای اخیر تعداد فایل‌های عرضه شده به بازار معاملات مسکن با مساحت تا ۵۵ مترمربع نیز افزایش یافته است. از این واحدها در بازار معاملات مسکن با تعبیر واحدهای مسکونی نقلی یا آپارتمان‌های ریزمتراژ یاد می‌شود. عمده واحدهای مسکونی با مساحت کمتر از ۵۵ مترمربع در مناطق نیمه جنوبی شهر تهران ساخته شده و از طریق بازار مسکن این مناطق به متقاضیان معرفی می‌شوند هر چند در سایر مناطق به خصوص مناطق مصرفی نیمه شمالی تهران همچون مناطق ۴ و ۵ نیز این نوع واحدها به وفور یافت می‌شوند.

با این حال، هم‌اکنون عمده واحدهای مسکونی نقلی که به بازار معاملات مسکن شهر تهران عرضه شده‌اند مربوط به نیمه جنوبی شهر به خصوص مناطق ۹ و ۱۰ هستند. در مناطق واقع در مرز نیمه شمال شرق و جنوب شرق تهران نیز عرضه قابل توجهی از این گروه از واحدها وجود دارد که سطح قیمتی آنها به‌طور متوسط از سطح قیمت واحدهای مشابه در مناطق غربی مناسب‌تر است. از این‌رو این مناطق به متقاضیانی که بودجه محدودتری برای خرید آپارتمان‌های ریزمتراژ در اختیار دارند، پیشنهاد می‌شوند.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
16اردیبهشت1404

وام مسکن

افزایش وام خرید مسکن

news
13بهمن1403

بازداشت شدن رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند بازداشت شد

news
13بهمن1403

الزام جدید ساختمان سازی

ساختمان های بالای چهار طبقه ملزم به استفاده از پنل های خورشیدی شدند.

news
12دی1403

وام نهضت ملی مسکن

وام نهضت ملی مسکن ۶۵۰ میلیون تومان شد

news
26اذر1403

پروژه‌های نهضت ملی مسکن

یک کارشناس حوزه مسکن تأکید کرد که توسعه عمودی، یکی از عوامل اصلی طولانی شدن پروژه‌های نهضت ملی مسکن و افزایش هزینه‌های ساخت برای مردم است.

news
21اذر1403

خانه های لوکس

مالیات بر خانه‌های لوکس تعیین شد