شهرک‌سازی اولویت وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن است
کد خبر : 9321 تاریخ انتشار : 1402/12/23 3331
شهرک‌سازی اولویت وزارت راه و شهرسازی در بخش مسکن است

معاون وزیر راه و شهرسازی


معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه شهرک‌سازی یکی از اولویت‌های این وزارتخانه در تامین مسکن است، از ارائه گزارش پیشرفت شهرک‌سازی به شکل هفتگی به وزیر خبر داد.

هادی عباسی‌اصل افزود: هم اینک ۶ میلیون خانواده مستاجر، بیش از ۶ میلیون واحد فرسوده و پیش‌بینی ۶ میلیون ازدواج در برنامه هفتم توسعه در کشور وجود دارد و بنابراین احداث واحدهای مسکونی در کشور مورد نیاز است. در همین زمینه سیاست‌گذاری‌ها برای شهرک‌سازی و احداث مسکن در حال پیگیری است.

وی تصریح‌کرد: موضوع مکان یابی شهرک‌های مسکونی با جدیت در همه استان‌ها به‌ویژه مناطقی که میزان تقاضا بالاست، پیگیری می‌شود.

عباسی اصل توضیح داد: هم اکنون میزان تقاضا و انباشت واحدهایی که از سنوات گذشته باید احداث می‌شد به قوت خود باقی است و بنابراین همچنان نیاز به احداث مسکن در کشور وجود دارد.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
30تیر1404

آگهی مناقصه حفاظت فیزیکی از ساختمان های اداره کل راه شهرسازی خوزستان

آگهی مناقصه حفاظت فیزیکی از ساختمان های اداره کل راه شهرسازی خوزستان منتشر شد

news
30تیر1404

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان راه و شهرسازی خراسان شمالی

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان راه و شهرسازی خراسان شمالی و دستگاه‌های بهره بردار در حوزه بازآفرینی به ارزش ۳۸۰ میلیارد ریال

news
17تیر1404

پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر فارسان

مدیرکل دفتر توسعه مهندسی ساختمان وزارت راه و شهرسازی در جریان بازدید از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر فارسان گفت: تاکنون ۱۸۰ واحد مسکونی در قالب گروه‌های ساخت احداث شده‌ که بیش از ۹۰ درصد آن‌ها به زیرساخت‌هایی همچون فاضلاب مجهز شده اند.

news
17تیر1404

معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی خوزستان

معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی خوزستان از بازگشت اراضی دولتی در خوزستان با اجرای احکام قضایی به ارزش ۶ میلیارد ریال به بیت المال خبر داد.

news
22مرداد1403

کمیسیون ماده ۵

معاون معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: طرح‌های تفکیکی اراضی نهضت ملی مسکن و مولدسازی در شهرهای اهواز، هفتکل و بهبهان در کمیسیون ماده ۵ استان بررسی شد.

news
21اردیبهشت1404

واکنش شرکت عمران پردیس

در تاریخ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴، خاموشی در تونل «سلام» واقع در فاز ۱۱ شهر جدید پردیس باعث وقوع یک تصادف زنجیره‌ای و آسیب به تعدادی از شهروندان شد.