کد خبر : 3219 تاریخ انتشار : 1399/7/8 2863
سوییت‌ 40 متری در تهران 2/5 میلیارد تومان!

این افزایش قیمت فقط به اکباتان مربوط نمی‌شود، بلکه در سایر مناطق از جمله میدان فاطمی نیز چنین قیمت‌هایی مشاهده می‌شود.

یکی از مشاوران املاک درباره وضعیت مسکن به تجارت‌نیوز می‌گوید: «یک آپارتمان 40 متری در میدان فاطمی دارم و قیمتش هم دو میلیارد تومان است.»

او می‌گوید: «تقاضا برای خانه‌های متراژ پایین بیشتر است. مردم چون پول ندارند و قدرت خرید مسکن آنها پایین آمده است سراغ متراژ بالا نمی‌روند. سال گذشته همین سوییت 40 متری قیمتی حدود 400 میلیون تومان داشت.»

سوییت‌ها آپشن خاصی ندارند!

به نظر می‌رسد فروشنده‌ها حلقه افزایش قیمت را بر خریداران تنگ‌تر کرده‌اند و به نوعی پیامشان این است که «سرم را بشکن، نرخم را نشکن.» یک مشاور املاک دیگر می‌گوید: «سوییت 43 متری در اکباتان داریم، 2/5 میلیارد تومان هم می‌فروشیم.»

اما  آیا این سوییت‌ها دارای امتیاز و شرایط ویژه‌ای است؟ او پاسخ می‌دهد: «خیر، سوییت‌ها آپشن خاصی ندارند. اما این سوییت‌ها روی پشت‌بام و در بالاترین طبقه از هر ورودی قرار دارند. به عبارتی بخشی از پشت‌بام خانه است و بخش دیگر روف گاردن است.»

به نظر می‌رسد وجود روف گاردن قیمت این سوییت‌ها را به 2/5 میلیارد تومان رسانده است. اما مشاور املاک می‌گوید: «همه سوییت‌های اکباتان در همین محدوده قیمتی است و پایین‌تر از این قیمت پیدا نمی‌شود.»

بر اساس آخرین گزارش بانک مرکزی، متوسط قیمت مسکن در تهران متری 23 میلیون تومان است. این قیمت نسبت به مرداد ماه سال گذشته، 77.4 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

این افزایش قیمت، تاثیر خود را بر تعداد معاملات گذاشته است. چراکه گزارش بانک مرکزی نشان می‌دهد تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در شهر تهران در مردادماه سال جاری نسبت به ماه قبل 35.4 درصد کاهش داشته است. اما مشخص نیست این مسیر رو به افزایش تا کجا ادامه دارد.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
16اردیبهشت1404

وام مسکن

افزایش وام خرید مسکن

news
13بهمن1403

بازداشت شدن رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند بازداشت شد

news
13بهمن1403

الزام جدید ساختمان سازی

ساختمان های بالای چهار طبقه ملزم به استفاده از پنل های خورشیدی شدند.

news
12دی1403

وام نهضت ملی مسکن

وام نهضت ملی مسکن ۶۵۰ میلیون تومان شد

news
26اذر1403

پروژه‌های نهضت ملی مسکن

یک کارشناس حوزه مسکن تأکید کرد که توسعه عمودی، یکی از عوامل اصلی طولانی شدن پروژه‌های نهضت ملی مسکن و افزایش هزینه‌های ساخت برای مردم است.

news
21اذر1403

خانه های لوکس

مالیات بر خانه‌های لوکس تعیین شد