سامانه پاسخ سریع زلزله
کد خبر : 9052 تاریخ انتشار : 1402/6/19 3264
سامانه پاسخ سریع زلزله در برخی شهر ها راه اندازی شد

محمدمهدی حیدری، سرپرست مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، در گفتگویی توضیحاتی درباره برنامه‌های مرکز در زمینه تمهیدات کاهش مخاطرات زلزله ارائه داد. وی اعلام کرد که ویرایش پنجم آیین‌نامه ۲۸۰۰ که به طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله مرتبط است، در حال انجام است و به زودی ابلاغ و اجرا خواهد شد.

همچنین، او از پیاده‌سازی سامانه‌های پاسخ سریع به زلزله در بخشی از شهرهای اهم خبر داد و اظهار کرد که تا کنون تقریباً ۸۰۰ دستگاه شتاب‌نگار خریداری شده و حدود ۶۰ درصد از آنها در سراسر کشور نصب شده است.

حیدری افزود که در دولت گذشته حدود ۳۰۰ دستگاه شتاب‌نگار خریداری شده و سعی دارند در صورت تامین اعتبار، سامانه پاسخ سریع به زلزله را در برخی از شهرهاهنگام بروز زلزله به کار بگیرند. این دستگاه‌ها به مدیریت بحران در شناسایی مناطق با بیشترین خسارت کمک می‌کنند تا نیروهای امدادی به سرعت به مناطق مورد نیاز هدایت شوند.


برای دریافت جدید ترین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
31تیر1404

تسهیلات جدید ودیعه مسکن

تسهیلات جدید ودیعه مسکن به بیش از ۶۶ هزار متقاضی پرداخت شد

news
30تیر1404

آگهی مناقصه حفاظت فیزیکی از ساختمان های اداره کل راه شهرسازی خوزستان

آگهی مناقصه حفاظت فیزیکی از ساختمان های اداره کل راه شهرسازی خوزستان منتشر شد

news
30تیر1404

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان راه و شهرسازی خراسان شمالی

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان راه و شهرسازی خراسان شمالی و دستگاه‌های بهره بردار در حوزه بازآفرینی به ارزش ۳۸۰ میلیارد ریال

news
17تیر1404

تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن

بانک مسکن از تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن توسط آن بانک خبر داد و اعلام کرد: حدود ۱۳۰ همت سهم الشرکه برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن توسط بانک پرداخت شد.

news
17تیر1404

پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر فارسان

مدیرکل دفتر توسعه مهندسی ساختمان وزارت راه و شهرسازی در جریان بازدید از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهر فارسان گفت: تاکنون ۱۸۰ واحد مسکونی در قالب گروه‌های ساخت احداث شده‌ که بیش از ۹۰ درصد آن‌ها به زیرساخت‌هایی همچون فاضلاب مجهز شده اند.

news
17تیر1404

معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی خوزستان

معاون املاک و حقوقی راه و شهرسازی خوزستان از بازگشت اراضی دولتی در خوزستان با اجرای احکام قضایی به ارزش ۶ میلیارد ریال به بیت المال خبر داد.