کد خبر : 3747 تاریخ انتشار : 1399/8/24 2774
رونق خرید و فروش در بازار مسکن / قیمت مسکن تا پایان سال گران می‌شود؟

مشاوران املاک می‌گویند با آرام شدن وضعیت بین‌المللی و نتیجه فعلی انتخابات آمریکا، وضعیت بازار مسکن رونق گرفته است. چندی پیش اما زمزمه احتمال مذاکرات بین‌المللی میان ایران و آمریکا در فضای مجازی خبرساز شد و برخی از فعالان بازار از کاهش قیمت مسکن خبر داده بودند؛ هر چند که شنبه گذشته هم مصطفی قلی خسروی، رئیس اتحادیه املاک تهران هم تاکید کرد « چنانچه در آینده مذاکراتی رخ دهد سقوط قیمت مسکن حتمی است.»

این گفته‌های رئیس اتحادیه مسکن تهران در حالی است که یک کارشناس بازار مسکن معتقد است که با اتفاقات اخیر بین‌المللی و مشخص شدن رئیس جمهور احتمالی آمریکا قیمت مسکن به یک‌باره ارزان نخواهد شد. از این پس قیمت مسکن تا پایان سال روند تثبیتی خواهد داشت اما این به معنای ریزش قیمت مسکن نیست.

منصور غیبی در توضیح علت ثبات قیمت مسکن به تجارت‌نیوز گفت: با ثبات بازارهای موازی مسکن یعنی بازار ارز، طلا، سکه و بورس قیمت خانه هم تثبیت می‌شود. اینکه برخی می‌گویند با روی کار آمدن بایدن و انجام مذاکرات قیمت مسکن 40 درصد ارزان خواهد شد،درست نیست.

آیا قیمت مسکن رشد چشم‌گیر دارد؟

هر چند که طی یک ماه گذشته بیت الله ستاریان، کارشناس بازار مسکن در گفتگو با تجارت‌نیوز گفته بود که «قیمت مسکن تا پایان سال ماهانه 10 درصد افزایش خواهد یافت و احتمالا متوسط قیمت مسکن در تهران تا پایان سال به متری ۳۵ میلیون تومان هم می‌رسد، اما منصور غیبی با رد گفته‌های بیت‌الله ستاریان اظهار کرد: قیمت مسکن در تهران امسال روند افزایشی نخواهد داشت. برخی اطلاعات و آمار درباره افزایش قیمت مسکن در حالی در فضای رسانه‌ای کشور مطرح می‌شود که این پیش‌بینی‌ها با اطلاعات موجود در بازار سنخیتی ندارد.

این فعال بازار مسکن درباره وضعیت میزان تقاضا بیان کرد: خوشبختانه در یک هفته اخیر تقاضا در بازار مسکن رونق گرفته است که علت این رونق در بازار روشن شدن برخی مسائل بین‌المللی و ثبات نسبی قیمت دلار است.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
16اردیبهشت1404

وام مسکن

افزایش وام خرید مسکن

news
13بهمن1403

بازداشت شدن رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند بازداشت شد

news
13بهمن1403

الزام جدید ساختمان سازی

ساختمان های بالای چهار طبقه ملزم به استفاده از پنل های خورشیدی شدند.

news
12دی1403

وام نهضت ملی مسکن

وام نهضت ملی مسکن ۶۵۰ میلیون تومان شد

news
26اذر1403

پروژه‌های نهضت ملی مسکن

یک کارشناس حوزه مسکن تأکید کرد که توسعه عمودی، یکی از عوامل اصلی طولانی شدن پروژه‌های نهضت ملی مسکن و افزایش هزینه‌های ساخت برای مردم است.

news
21اذر1403

خانه های لوکس

مالیات بر خانه‌های لوکس تعیین شد