به گزارش مهندسان شهر، با اشاره به ضرورت رعایت قوانین در ساخت و سازهای مختلف، اظهار کرد: همه افراد جامعه در برابر قانون یکسانند و این مهم باید بین تمام اقشار نهادینه شود.
وی با بیان اینکه متأسفانه در حال حاضر۷۰ درصد ساخت و سازهای استان بدون اخذ پروانه و خارج از چارچوب قانونی از سوی مالکان ساخته می شود، افزود:رعایت نکردن ضوابط شهری، ساختمانهای با متراژ زیر حدنصاب و تغییر کاربری زمین را از جمله موارد تخلف در این حوزه
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد با اشاره به این موضوع که چنین پروندههای ساختمانی به کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری ارجاع میشود، گفت: با تشکیل کارگروه پیشگیری از تخلف در شهرستانها میتوان بخشی از ضوابط و مقررات این بخش را تعدیل کرد و شاهد قانونمند شدن تعداد بیشتری از ساخت و سازها با پروانه در استان بود.
زحمتکش راهاندازی سامانه غیرحضوری صدور پروانه ساخت و ساز تا پایان شهریورماه امسال را از جمله اقدامات در دستور کار سازمان نظام مهندسی ساختمان در یزد دانست و تصریح کرد: هدف از ایجاد این سامانه، مکانیزه کردن صدور پروانه ساختمانی، تسریع در امور، کاهش زمان صدور، صرف جویی در هزینههای رفت و آمد مالکان به شهرداری و سازمان نظام مهندسی است.
وی با بیان اینکه سامانه یاد شده در سایر شهرستانهای استان هم راهاندازی میشود، تأکید کرد: در پرتو تعامل و همکاری موجود بین شورای ششم شهر مهریز و سازمان نظام مهندسی ساختمان، صدور پروانه غیرحضوری در راستای کاهش تخلف ساختمانی، در این شهر هم عملیاتی میشود.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد در ادامه یزد را استانی با آمار بالای تخلف ساخت و ساز در کشور دانست و بیان کرد: برای کاهش حجم تخلف ساختمانی در مرکز استان، افزایش کیفیت ساخت و سازها و احداث ساختمانهایی مقاوم و با طول عمر بالا؛ فارغ از نگاه به داشتن یا نداشتن پروانه، کارگروهی تحت عنوان پیشگیری از تخلف در یزد تعریف شد.
زحمتکش در پایان خاطرنشان کرد: راهاندازی این کارگروه نتایج مثبتی را به دنبال دارد، قرار است این مجموعه با تعامل فرمانداران، شهرداریها و شوراهای اسلامی شهرها، در تمامی شهرستانهای استان تشکیل شود.
نظرات شما