احداث پل
کد خبر : 9426 تاریخ انتشار : 1403/3/17 2936
احداث اولین پل تمام سنگی ایران در روددره فرحزاد

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، داود گودرزی «شهردار منطقه ۵» با اعلام این خبر گفت: به منظور اجرایی شدن بخش های احداثی پروژه ژینایی روددره فرحزاد، مسیر منتهی به پل آبشار به مدت ۱۵ روز در فرحزاد بسته می باشد تا متخصصین و مهندسین عمرانی نسبت به احداث مجدد پل منطبق با طرح اقدام کنند.

شهردار منطقه ۵ با پوزش خواستن از شهروندان به دلیل الزام ترافیکی در تغییر مسیر، از ایشان خواست تا از مسیرهای جایگزین که توسط تابلوهای راهنمای ترافیکی معرفی شده است استفاده کنند.

او افزود: پل جدید که به سرعت ساخته می شود، اولین پل تمام سنگی ایران خواهد بود که در آن از هیچ مصالح ساختمانی مرسومی استفاده نمی شود صرفا بر پایه مهندسی تعادل در سنگ ها، احداث می شود تا از مصالحی که بر معنای پروژه ژینایی اثر منفی بگذارد استفاده نشود.

وی اظهار داشت: حفظ هویت، اصالت و زیبایی های جمعیتی و جغرافیایی فرحزاد، این رود دره متمایز و ارزشمند محیط زیستی در شهر تهران، از الزامات همه دست اندرکاران طرح می باشد.

گودرزی در پایان گفت: به امید خدا و تلاش شبانه روزی همکاران مدیریت شهری، شهریور ماه، شاهد افتتاح فاز اول روددره فرحزاد برای حضور شهروندان خواهیم بود.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
4خرداد1404

زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

نرجس سلیمانی: زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

news
3خرداد1404

پاساژ پرخطر علاءالدین

پاساژ علاءالدین جابه‌جا می‌شود

news
3خرداد1404

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن شهرداری تهران

news
3خرداد1404

افتتاح پروژه عمرانی

افتتاح حدود 80 پروژه عمرانی تا پایان سال

news
29اردیبهشت1404

انتصابات در شهرداری

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی منطقه ۱۶ معرفی شد

news
29اردیبهشت1404

رصد میدانی شهردار منطقه۴

بیش از ۱۰ ساختمان غیر مجاز در شمال شرق تهران تخریب شد/ تداوم برخورد با ساخت و ساز غیرمجاز