کد خبر : 3444 تاریخ انتشار : 1399/7/30 3183
مقایسه بازار مسکن ایران و ترکیه

نقل از تی نیوز:

مسکن یکی از سه نیاز اصلی بشر برای زندگی برروی کره خاکی است. خرید ملک ترکیه چندین مزیت بزرگ را به همراه دارد که می توان به آن ها اشاره ای داشت: طبق قوانین ترکیه خرید ملک یکی از راه های اخذ اقامت دائم در این کشور است. بنابراین اولین راهی که برای اقامت این کشور به فکر ما ایرانی ها می رسد خرید ملک است. علاوه بر این دلیل که شاید یکی از اولین دلایل اقدام مهاجران به ترکیه باشد، داشتن مسکن در کشوری که قصد مهاجرت به آن را داریم، آسودگی خیال بسیاری را برای ما به وجود می آورد. براین حسب خرید ملک ترکیه یکی از بهترین اقدامات اولیه برای مهاجرت به این سرزمین می باشد.
مقایسه بازار مسکن ایران و ترکیه با توجه به منطقه اقامت
شما می توانید خانه ای ۱۱۰ متری در منطقه باکیرکوی که از مناطق اصیل نشین و قدیمی استانبول می باشد با ۱ میلیون ۳۰۰ لیر تهیه کنید. قیمت مسکن در منطقه شیشلی که از مراکز مرکزی و از بهترین محله های استانبول است کمی نسبت به منطقه باکیرکوی گران تر هستند. قیمت یک خانه ۵۰ متری در این منطقه ۱ میلیون و ۴۰۰ لیر است. با نگاه به قیمت خانه در ایران و مقایسه بازار مسکن ایران و ترکیه به خوبی متوجه می شوید که قیمت ملک در استانبول بسیار ارزان تر است. میانگین درآمد ماهیانه در آنتالیا ۱۵۷.۲۵۰ لیر و درآمد ماهیانه در استانبول ۱۴۱.۸۷۳ لیر می باشد. میزان هزینه های هر فرد در آنتالیا به صورت ماهانه ۳۳.۷۰ است. نگاهی به میزان درآمد و میزان هزینه ها در ترکیه به وضوح گویای این امر است که بنا به وضعیت اقتصادی با ثبات در ترکیه امکان خرید ملک ترکیه بسیار راحت تر از ایران صورت می گیرد.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
31تیر1404

تسهیلات جدید ودیعه مسکن

تسهیلات جدید ودیعه مسکن به بیش از ۶۶ هزار متقاضی پرداخت شد

news
17تیر1404

تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن

بانک مسکن از تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن توسط آن بانک خبر داد و اعلام کرد: حدود ۱۳۰ همت سهم الشرکه برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن توسط بانک پرداخت شد.

news
4خرداد1404

مسکن مهر

مسکن مهر یا مسکن بی‌مِهر؟ هدررفت سرمایه ملی در فاز ۵ پردیس

news
16اردیبهشت1404

وام مسکن

افزایش وام خرید مسکن

news
13بهمن1403

بازداشت شدن رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند

رئیس اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دماوند بازداشت شد

news
13بهمن1403

الزام جدید ساختمان سازی

ساختمان های بالای چهار طبقه ملزم به استفاده از پنل های خورشیدی شدند.