ساخت و ساز
کد خبر : 9016 تاریخ انتشار : 1402/6/6 3293
ساخت و ساز در بافت های فرسوده رشدی 7 هزار واحدی داشته

حمیدرضا صارمی، در حاشیه آئین بهره‌ برداری از ۱۰۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی، اظهار داشت: "سال ۱۴۰۲ را سالی مبارک برای بازآفرینی و نوسازی بافت‌های فرسوده می‌دانیم. پس از چندین سال رکود در حوزه مسکن، توانستیم آمار ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده را نسبت به سال ۱۴۰۰ از ۱۰ هزار واحد به ۱۷ هزار واحد افزایش دهیم."

وی افزود: "در سال گذشته، ۲۰۰ پروانه ساختمانی در مناطق ۱ و ۳ صادر شده و در منطقه ۱۵، تعداد پروانه‌های صادره به ۲ هزار عدد افزایش یافته است.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران اعلام کرد: "مساحت بافت‌های فرسوده شهر تهران بر اساس مصوبه ۱۰ سال پیش ۴۵۰۰ هکتار است که تاکنون ۲۲۰۰ هکتار از آن نوسازی شده است. با توجه به عزم دولت و وزارت راه و شهرسازی و اراده‌ی شهرداری، در آینده‌ای نزدیک می‌توانیم بخش زیادی از بافت‌های فرسوده تهران را به سمت بازآفرینی هدایت کنیم."

همچنین، در روز یکشنبه همزمان با هفته دولت، بیش از ۱۰۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی با حضور مقامات برجسته به بهره‌برداری رسید. این اقدام نمایانگر تلاش‌هایی است که به منظور بهبود مسکن و بافت‌های فرسوده در جهت بازآفرینی انجام شده است.

سید محمد متین قاسمی

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
4خرداد1404

زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

نرجس سلیمانی: زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

news
4خرداد1404

مسکن مهر

مسکن مهر یا مسکن بی‌مِهر؟ هدررفت سرمایه ملی در فاز ۵ پردیس

news
3خرداد1404

پاساژ پرخطر علاءالدین

پاساژ علاءالدین جابه‌جا می‌شود

news
3خرداد1404

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن شهرداری تهران

news
3خرداد1404

افتتاح پروژه عمرانی

افتتاح حدود 80 پروژه عمرانی تا پایان سال

news
29اردیبهشت1404

انتصابات در شهرداری

سرپرست معاونت امور فرهنگی و اجتماعی منطقه ۱۶ معرفی شد