لیلا آقا علی خانی معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران
کد خبر : 9757 تاریخ انتشار : 1404/7/22 1893
کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن

لیلا آقا علی خانی معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران

لیلا آقا علی خانی معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران گفت: پیرو تصمیمات متخذه و صورتجلسه تنظیمی کمیته کار کمیسیون ماده ۵ و بررسی تغییرات واقع در داخل محدوده طرحهای جامع مصوب با حضوراعضاء دستگاههای کارگروه در محل اداره کل برگزار شد.

معاون شهرسازی و معماری اداره کل اظهار کرد: در طی ۶ ماهه اول سال تاکنون جلسه کمیته کار کمیسیون ماده ۵ را با هدف بهینه سازی وضعیت ۴۸ شهر استان تهران برگزار کرده ایم و در تمام هفته های سال جلسات گروه کاری کارشناسان منظم  برگزار شده و منظم ترین اداره کل در برگزاری جلسات در سطوح استان بوده ایم.

وی گفت: در بیستمین جلسه کمیته کار کمیسیون ماده ۵ به بررسی موارد مربوط به پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن و همچنین بررسی تهیه نقشه تفکیکی جهت طرح در مزایده (اراضی دولتی) مورد بررسی و تدقیق کارشناسی قرار گرفت.

آقا علی خانی در پایان گفت: در این جلسه موضوعات مربوط به تغییر کاربری، کاهش عرض معابر و جابجایی معبر و همچنین سطح اشغال با عنایت به ضوابط و مقررات و ضوابط شهرسازی مطرح شد.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

ادعای معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی : کیفیت ساخت مسکن ملی فراتر از مسکن های عادی

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در بازدید از پروژه های حمایتی مسکن در اسلامشهر گفت: کیفیت کار در اجرای پروژه‌های نهضت ملی استان تهران مطلوب و حتی بالاتر از بسیاری از پروژه‌های عادی و شخصی ساز است.

news
22مهر1404

انتخابات هیات مدیره و بازرسان سازمان نظام کاردانی برای ششمین دوره

ضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تقویت ساختارهای حرفه‌ای در حوزه ساختمان‌سازی، از برگزاری ششمین دوره انتخابات اعضای هیأت مدیره و بازرس (بازرسان) سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران خبر داد.

news
1مهر1404

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های عمرانی فازهای ۸ و ۱۱ شهر جدید پردیس

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های عمرانی فازهای ۸ و ۱۱ شهر جدید پردیس

news
1مهر1404

تأمین به‌موقع زیر ساخت‌ها و تسریع در اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن ابهر

تأمین به‌موقع زیر ساخت‌ها و تسریع در اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن ابهر

news
1مهر1404

تعیین تکلیف پیمانکار در دستور کار

پیگیری جدی برای تسریع در تکمیل محور سمنان-فیروزکوه/تعیین تکلیف پیمانکار در دستور کار

news
1مهر1404

۵ گزاره راهبردی تامین مسکن کم‌درآمدها

۵ گزاره راهبردی تامین مسکن کم‌درآمدها