قیمت‌سازی دلالان در بازار مسکن از مسیر سکوهای فروش اینترنتی
کد خبر : 8809 تاریخ انتشار : 1402/4/5 2697
قیمت‌ سازی دلالان در بازار مسکن

یک کارشناس بازار مسکن گفت: بر مبنای نتایج یک بررسی علمی، با ثبت ۵۰۰۰ آگهی کاذب در یکی از سکوهای فروش اینترنتی، می‌توان قیمت مسکن در یک منطقه تهران را ۲۵ درصد افزایش داد و این نشان می‌دهد این سکوهای اینترنتی چه میزان در رشد کاذب قیمت مسکن اثرگذارند.

فرهاد صادقی در تشریح ساماندهی سکوهای فروش برخط در فضای مجازی اظهار داشت: نتایج یک بررسی نشان می‌دهد، بستر سکوهای فروش برخط به جولانگاه دلالان مسکن تبدیل شده‌اند و بخش عمده‌ای از آگهی‌ها بر مبنای اطلاعات غلط هستند.

55 درصد آگهی‌های مسکن در فضای مجازی بر مبنای اطلاعات غلط است

وی افزود: بر اساس نتایج یک بررسی علمی، 55 درصد از آگهی‌های ثبت شده در سکوهای فروش برخط در زمینه ملک بر مبنای اطلاعات غلط بنا نهاده شده‌اند.

صادقی با اشاره به دلیل وجود آگهی‌های غلط در سکوهای فروش بر خط بیان کرد: این بررسی علمی نشان می‌دهد، با ثبت 5000 آگهی کاذب در یکی از این سکوها، می‌توان قیمت مسکن در یک منطقه تهران را 25 درصد افزایش داد و دلالان مسکن با سواستفاده از فضای نابه‌سامان این پلتفرم‌ها با ثبت آگهی برای ملکی که اساسا وجود خارجی ندارد، قیمت‌سازی می‌کنند.

این کارشناس حوزه مسکن تاکید کرد: راهکار ساماندهی سکوهای فروش برخط اتصال این سکوها به بانک‌های اطلاعاتی حاکمیت است تا اساسا امکان ثبت ملک بدون وجود خارجی منتفی شده و همچنین صاحب‌خانه قادر به آگهی کردن مسکن خود باشد.

________________________________________________________

برای دریافت جدید ترین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

علی مجیدی

برچسب ها

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
11مرداد1404

شتاب ساخت و ساز و تخصیص زمین

شتاب ساخت و ساز و تخصیص زمین در طرح های مسکن و جوانی جمعیت

news
1مرداد1404

ساخت مسکن‌های حمایتی

ساخت مسکن‌های حمایتی تعهد نظام است و حق هیچگونه تعللی در این خصوص نداریم/تامین مسکن مردم به ویژه مسکن روستاییان و اقشار آسیب‌پذیر از اولویت‌های دولت چهاردهم است

news
1مرداد1404

مدرسه سازی در دل مسکن سازی

استان سمنان؛ مدرسه سازی در دل مسکن سازی

news
1مرداد1404

زمین‌محور مسکن در گلستان

بررسی روند اجرای برنامه‌های زمین‌محور مسکن در گلستان

news
1مرداد1404

جلوگیری از تورم مسکن در استان زنجان

واریز ۶۴۸ میلیارد تومان وام قرض الحسنه برای تکمیل مساکن نهضت ملی و کمک به دهک های کم درآمد در استان زنجان

news
31تیر1404

تسهیلات جدید ودیعه مسکن

تسهیلات جدید ودیعه مسکن به بیش از ۶۶ هزار متقاضی پرداخت شد