مسکن مورد نیاز تهران
کد خبر : 9189 تاریخ انتشار : 1402/9/27 3241
شهردار تهران : تهران به یک میلیون مسکن نیاز دارد

زاکانی :
تهران نیاز به یک میلیون مسکن دارد

شهردار تهران:
دولت مکلف است ۴ میلیون مسکن در کشور تولید کند، عدد مورد نیاز تامین مالی برای این امر ۴هزار همت است؛ نقدینگی کشور رقمی بالغ بر ۷ هزار همت است پس اگر بتوانیم نقدینگی تولید مسکن را تامین کنیم موضوع مسکن، اشتغال و..‌. حل می‌شود.

می‌توان مسکن در جای جدید ساخت اما منطق حکم می‌کند که جایی مسکن ساخته شود که زیرساخت آن فراهم است درواقع اولویت ساخت مسکن به جای بافت فرسوده در کلانشهرهاست.

اتفاقی که امروز رقم خورد این بود که ۱۹ کلانشهر درکنار هم قرار گرفتند، بورس و بانک شهر نیز پای کار آمدند تا همه کنار هم امکان حضور مردم برای تامین مالی شهر برای تولید را تسهیل کنیم.

تهران در شرایط فعلی نیاز به یک میلیون مسکن دارد؛ اما چرا امروز نداشتن مسکن باید تبدیل به یک دغدغه شود؟ چون ما مسئول خوب عمل نکرده بودیم.


مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

ادعای معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی : کیفیت ساخت مسکن ملی فراتر از مسکن های عادی

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در بازدید از پروژه های حمایتی مسکن در اسلامشهر گفت: کیفیت کار در اجرای پروژه‌های نهضت ملی استان تهران مطلوب و حتی بالاتر از بسیاری از پروژه‌های عادی و شخصی ساز است.

news
22مهر1404

کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران از برگزاری بیستمین جلسه کمیته کار کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن خبر داد.

news
22مهر1404

انتخابات هیات مدیره و بازرسان سازمان نظام کاردانی برای ششمین دوره

ضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تقویت ساختارهای حرفه‌ای در حوزه ساختمان‌سازی، از برگزاری ششمین دوره انتخابات اعضای هیأت مدیره و بازرس (بازرسان) سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران خبر داد.

news
22مهر1404

تقدیر وزیر کشور و رئیس سازمان بحران از مدیرعامل آتش‌نشانی تهران؛ به پاس خدمات در حوادث ملی و جنگ دوازده روزه

در گردهمایی سراسری مدیران کل بحران کشور که با حضور وزیر کشور و رییس و مدیران ستاد بحران برگزار شد، از خدمات شایسته قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران تجلیل به عمل آمد.

news
22مهر1404

داود گودرزی تاکید بر ضرورت توسعه شهرهای تاب‌آور و پایدار

گودرزی با اشاره به اینکه شهرها در معرض انواع بحران‌های طبیعی و انسانی از جمله زلزله، سیل، تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و نابرابری‌های اجتماعی قرار دارند، افزود

news
22مهر1404

بام‌لند، میزبان جشن باشکوه روز جهانی کودک

به مناسبت روز جهانی کودک، مجموعه بام‌لند میزبان جشن بزرگ و پرنشاطی برای کودکان و خانواده‌ها بود. این رویداد با استقبال پرشور شهروندان تهرانی برگزار شد و فضایی سرشار از شادی، بازی، موسیقی، و سرگرمی را در محیطی امن و خانوادگی فراهم کرد.