زلزله دماوند
کد خبر : 8963 تاریخ انتشار : 1402/5/28 3332
زلزله دماوند با بزرگی 3.9 ریشتر در عمق 10 کیلومتری زمین

ساعت 13 و 8 دقیقه ظهر امروز، یک زلزله با شدت 3.9 ریشتر در عمق 10 کیلومتری زمین شهرستان دماوند واقع در استان تهران و مرز استان مازندران را لرزاند. ستاد بحران شهرستان پردیس نیز به حالت آماده باش درآمده است.

رئیس ستاد بحران فرمانداری پردیس اعلام کرد که در پی وقوع این زلزله در منطقه، ستاد بحران شهرستان پردیس به حالت آماده باش درآمده است و اعلام کرد: خوشبختانه با توجه به شدت کم این زلزله، در منطقه پردیس خسارات جدی جانی یا مالی به وجود نیامده است.

مشخصات این زلزله به شرح زیر است:

  • بزرگی: 3.9 ریشتر
  • محل وقوع: مرز استان‌های تهران و مازندران - حوالی دماوند
  • تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: 1402/05/28 - 13:48:31
  • طول جغرافیایی: 52.03
  • عرض جغرافیایی: 35.80
  • عمق زمین‌لرزه: 10 کیلومتر

نزدیک‌ترین شهرها به مرکز زلزله شامل:

  • دماوند (تهران) با فاصله 10 کیلومتر
  • رودهن (تهران) با فاصله 13 کیلومتر
  • بومهن (تهران) با فاصله 16 کیلومتر

نزدیکترین مراکز استان به مرکز زلزله شامل:

  • تهران با فاصله 58 کیلومتر
  • کرج با فاصله 95 کیلومتر

نیروهای جمعیت هلال‌احمر نیز در دماوند آماده‌باش دارند و در صورت لزوم به منطقه اعزام می‌شوند. همچنین، تاکید بر حفظ آرامش مردم و پیروی از منابع رسمی برای دریافت اطلاعات انجام شده است.

علی بیت‌اللهی، رئیس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دربارهٔ این زلزله اظهار نمود که موقعیت رومرکز زلزله در فاصله 10 کیلومتری از شهر دماوند قرار داشته و منطقه دره مشاء نیز بخشی از محل وقوع آن بوده است.

رئیس بخش زلزله مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی همچنین افزوده که منطقه دره مشاء گسلی خطرناک بوده و فعالیت لرزه‌ای در این منطقه می‌تواند خسارات جدی به دنبال داشته باشد. او نیز تأکید کرد که باید توالی رخدادهای آینده در نظر گرفته شود و مردم نسبت به این موضوع حساسیت داشته باشند.

دستگاه‌های امدادی و خدماتی در منطقه به حالت آماده‌باش درآمده و تیم‌های ارزیاب جمعیت هلال‌ احمر و اورژانس نیز به مناطق متاثر اعزام شده‌اند. در این زمان هیچ گزارشی از وقوع خسارت یا آسیب جدی اعلام نشده است. همچنین، مقامات تأکید دارند که مردم باید آرامش خود را حفظ کرده و از منابع رسمی برای دریافت اطلاعات استفاده کنند.


برای دریافت جدید ترین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
18تیر1404

فرایند تهیه طرح ویژه بافت‌های تاریخی

دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران از آغاز فرایند تهیه طرح ویژه بافت‌های تاریخی شهرکرد در استان چهارمحال و بختیاری خبر داد.

news
17تیر1404

تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن

بانک مسکن از تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن توسط آن بانک خبر داد و اعلام کرد: حدود ۱۳۰ همت سهم الشرکه برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن توسط بانک پرداخت شد.

news
7خرداد1404

زمان اعلام قیمت بسته‌های طرح ترافیک ۱۴۰۴ مشخص شد

"قیمت بسته‌های طرح ترافیک سال ۱۴۰۴ هنوز اعلام نشده است. اما طبق پیگیری از سامانه شهرزاد، پیش‌بینی می‌شود تا تاریخ ۱۴۰۴/۰۳/۱۰ (۱۰ خرداد) قیمت‌ها مشخص و منتشر شود."

news
4خرداد1404

زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

نرجس سلیمانی: زاکانی از وعده‌های خود شکست خورد

news
3خرداد1404

پاساژ پرخطر علاءالدین

پاساژ علاءالدین جابه‌جا می‌شود

news
3خرداد1404

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن

انتصاب دبیر قرارگاه مسکن شهرداری تهران