کد خبر : 4265 تاریخ انتشار : 1399/10/2 3257
اجاره نشین‌های تهرانی در پرند خانه‌دار شدند / کاهش 20 درصدی قیمت خانه در پرند

با توجه به سخنان رئیس اتحادیه املاک پرند، خرید و فروش مسکن در شهرهای حاشیه تهران افزایش یافته است و اجاره نشین‌های تهرانی در پرند خانه‌دار میشوند.

هفته پیش که اقای محمد قمی، رئیس اتحادیه املاک کرج از توقف رشد قیمت خانه در کرج خبر داد. آنچه آژانس‌های معاملاتی مسکن می‌گویند وضعیت بازار مسکن راکد بوده و فعلا خرید و فروشی نمی‌شود. ولی معاملات در حاشیه شهر بیشتر شده است. یعنی مردم به جای رهن خانه‌ در تهران در حاشیه شهرها خانه‌دار شدند.

احمد محمد حسنی بر این باور است که : با اتفاق‌های اخیر در بازار مسکن و افزایش قیمت خانه در کلان شهرها خرید مسکن در شهرهای اطراف تهران زیادو هر چند که وضعیت بازار مسکن راکد است اما برخی اجاره‌نشین‌های تهرانی با پول رهن توانستند در پرند مسکن مهر بخرند.

قیمت مسکن مهر پرند چند؟

رئیس اتحادیه املاک پرند درباره قیمت مسکن مهر به تجارت‌نیوز گفت: قیمت مسکن مهر در فاز چهار، پنج و شش شهر پرند متفاوت است. قیمت مسکن مهر در پرند از 270 میلیون تومان شروع می‌شود و تا 600 میلیون تومان هم ادامه دارد. مساحت این پروژه‌های مسکن مهر هم 80 تا 90 متر متفاوت است.

محمد حسنی در بخش دیگر صحبت‌هایش از کاهش 10 تا 20 درصدی قیمت خانه در شهر پرند خبر داد. او اظهار کرد: در 50 روز گذشته به دلیل کاهش میزان معاملات نسبت به سال گذشته قیمت خانه‌ها بین 10 تا 20 درصد ارزان شده است.

خبری که چندی پیش هم محمد قمی، رئیس اتحادیه املاک کرج آن را تاکید کرد و گفته بود: «قیمت خانه‌ها در این استان بین 15 تا 20 درصد ارزان شده است.»

قیمت زمین در پرند متری چند؟

رئیس اتحادیه املاک پرند همچنین درباره قیمت خانه در شهر پرند اعلام کرد: قیمت زمین در شهر پرند از متری چهار تا پنج میلیون تومان شروع می‌شود و به متری 10 میلیون تومان می‌رسد. قیمت آپارتمان‌های نوساز (شخصی‌سازها) هم بین 10 تا 15 میلیون تومان است.

حسنی در توصیه‌ای به مردم گفت: با توجه به دسترسی رباط کریم و شهر پرند به اتوبان‌های تهران – قم و تهران-ساوه این منطقه پتانسیل سرمایه‌گذاری دارد. در آینده با بهره‌برداری از خط مترو آن نیز قیمت مسکن در این شهر افزایش پیدا می‌کند.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
5شهریور1404

تأکید بر پیگیری اجرای تأسیسات زیربنایی پروژه های مسکونی با حضور ارگان‌های متولی

تأکید بر پیگیری اجرای تأسیسات زیربنایی پروژه های مسکونی با حضور ارگان‌های متولی

news
4شهریور1404

افتتاح ۴۲۸ واحد مسکن حمایتی طی هفته دولت در مازندران

افتتاح ۴۲۸ واحد مسکن حمایتی طی هفته دولت در مازندران

news
3شهریور1404

ثبت رکورد جدید ساخت مسکن در کشور

ثبت رکورد جدید ساخت مسکن در کشور

news
29مرداد1404

علت توقف انتشار آمار قیمت مسکن

علت توقف انتشار آمار قیمت مسکن

news
29مرداد1404

صدور ۶۰۷ پروانه اشتغال به کار الکترونیکی برای مهندسان گلستانی

صدور ۶۰۷ پروانه اشتغال به کار الکترونیکی برای مهندسان گلستانی

news
28مرداد1404

تخصیص پروژه برای بیش از ۱۰ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در خراسان شمالی

تخصیص پروژه برای بیش از ۱۰ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در خراسان شمالی