گود رها شده فرهنگ بازسازی می شود
کد خبر : 8803 تاریخ انتشار : 1402/3/24 4000
آغاز ایمن سازی گود رها شده فرهنگ

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، آقای علی نصیری، درباره آغاز فعالیت‌های ایمن سازی گود پارکینگ طبقاتی میدان فرهنگ خبر داده است. بر اساس اظهارات ایشان، به دستور شهردار تهران و با تأکید بر تشکیل قرارگاه ایمنی کالبدی شهر، ایمن سازی گود فرهنگ در جلسه سوم این قرارگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در اولویت اقدامات شهرداری تهران قرار گرفت.

همچنین، رئیس سازمان مدیریت بحران تهران اظهار کرد که به دلیل اهمیت موضوع ایمنی گود فرهنگ و خطری که برای ساختمان‌های اطراف آن وجود دارد، جلسه ستاد اضطراری مدیریت بحران کلانشهر تهران به منظور بررسی ویژه این گود در محل شرکت نوسازی اراضی عباس آباد برگزار شده است. موضوع ایمن سازی سریع گود فرهنگ نیز در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت.

با توجه به گزارشات سایت شهر، جانشین شهردار در مدیریت بحران و پدافند غیرعامل و رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام کرده است که با پیگیری سازمان مدیریت بحران تهران و اتخاذ تدابیر مربوطه، عملیات فعال سازی کارگاه و ایمن سازی گود آغاز شده است. همچنین، تا رفع کامل خطر گود، این موضوع در دستور کار قرارگاه ایمنی قرار دارد و پیگیری آن ادامه خواهد داشت.

____________________________________________

برای دریافت جدید ترین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

تقدیر وزیر کشور و رئیس سازمان بحران از مدیرعامل آتش‌نشانی تهران؛ به پاس خدمات در حوادث ملی و جنگ دوازده روزه

در گردهمایی سراسری مدیران کل بحران کشور که با حضور وزیر کشور و رییس و مدیران ستاد بحران برگزار شد، از خدمات شایسته قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران تجلیل به عمل آمد.

news
22مهر1404

داود گودرزی تاکید بر ضرورت توسعه شهرهای تاب‌آور و پایدار

گودرزی با اشاره به اینکه شهرها در معرض انواع بحران‌های طبیعی و انسانی از جمله زلزله، سیل، تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و نابرابری‌های اجتماعی قرار دارند، افزود

news
22مهر1404

بام‌لند، میزبان جشن باشکوه روز جهانی کودک

به مناسبت روز جهانی کودک، مجموعه بام‌لند میزبان جشن بزرگ و پرنشاطی برای کودکان و خانواده‌ها بود. این رویداد با استقبال پرشور شهروندان تهرانی برگزار شد و فضایی سرشار از شادی، بازی، موسیقی، و سرگرمی را در محیطی امن و خانوادگی فراهم کرد.

news
22مهر1404

لطف الله فروزنده در دور سوم نظارت ستادی از منطقه ۱۶

برقی سازی حمل و نقل عمومی،گام اساسی در توسعه حمل و نقل عمومی پاک  پخش بیش از 6 میلیون تن آسفالت در 4 سال گذشته در پایتخت

news
22مهر1404

چراغ های راهنمایی و رانندگی تهران تعمیر شد

شهرداری تهران از اجرای گسترده طرح‌های ایمنی ترافیکی در پایتخت خبر داد؛ از خط‌کشی ۱۲۰۰ کیلومتر معابر تا تعویض هزاران تجهیزات فرسوده در بزرگراه‌ها.

news
14مهر1404

مهدی رضایی مالیدره شهردار پردیس شد

امروز پیش از ظهر شهردار جدید پردیس انتخاب شد