
🔸پروژه "سرای محله زهتابی" در منطقه ۱۷، علی رغم گذشت بیش از یک سال از شروع پروژه، متاسفانه پیشرفت فیزیکی قابل قبولی تاکنون نداشته و صرفاً حدود ۲۰٪ در وضعیت فعلی دارای پیشرفت فیزیکی است.
🔸این عقب ماندگی در محله ای که سرانه های فرهنگی پایینی دارد، موجب نارضایتی شهروندان و فعالین فرهنگی اجتماعی محله زهتابی شده است.
🔸انتظار می رود شهرداری منطقه ۱۷، هرچه سریعتر تدابیری را اتخاذ نماید تا موانع پیش روی این پروژه مرتفع گردد و در زمان کم باقیمانده، شاهد جهش چشمگیری در اجرا و تکمیل این پروژه باشیم.
اخبار مرتبط

انتخابات هیات مدیره و بازرسان سازمان نظام کاردانی برای ششمین دوره
ضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، با اشاره به برنامهریزیهای انجامشده برای تقویت ساختارهای حرفهای در حوزه ساختمانسازی، از برگزاری ششمین دوره انتخابات اعضای هیأت مدیره و بازرس (بازرسان) سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران خبر داد.

برخورد انتظامی با اعضای دارای رای قطعی نظام مهندسی
اعضایی که دارای آرای قطعی انتظامی متعدد یا شکایات مکرر منجر به رأی در کمیته داوری و حل اختلاف میباشند ـ بهویژه در مواردی نظیر عدم ایفای تکالیف قانونی، اخذ وجوه غیرقانونی، سوءاستفاده از موقعیت حرفهای، اجبار یا فریب مالکان و سوءاستفاده از اضطرار آنان ـ مشمول اقدامات بازدارنده از جمله اعمال محدودیت در ارجاع کار خواهند شد.

مجموعه ورزشی شهید شیرودی با تخفیفات ویژه برای اعضای سازمان
پیرو مذاکرات و هماهنگیهای صورت گرفته بین سازمان و مجموعه ورزشی شهید شیرودی، کلیه اعضای محترم سازمان در صورت تمایل میتوانند با ورود به سامانه یکپارچه به آدرس sso.tceo.ir (بخش خدمات) نسبت به ثبتنام جهت بهرهبرداری از تخفیفات ویژه خدمات مجموعه شهید شیرودی به شرح در جدول اقدام نمایند.

تعرفه جدید نظام مهندسی مهر 1404
تعرفه خدمات مهندسی ( نظارت و طراحی ) نظام مهندسی در مهر ماه 1404 با 10 درصد افزایش نهایی شد.
نظرات شما