مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی:
کد خبر : 9080 تاریخ انتشار : 1402/6/27 3000
۱۲ اخلالگر بازار مسکن در آذربایجان‌غربی به دستگاه قضایی معرفی شدند

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی اعلام کرده است که در اقدامی به منظور بررسی و نظارت بر عملکرد بنگاه‌های مشاوران املاک در سطح استان، ۱۲ اخلالگر در بازار مسکن شناسایی و به دستگاه قضایی معرفی شده‌اند. به گفته سید محسن حمزه‌لو، مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی، از این تعداد، دو مشاور املاک به دلیل تخلفات انجام یافته با دستور دادستان مرکز استان به صورت موقت بازداشت شده‌اند و تحقیقات برای شناسایی تخلفات دیگران در حال انجام است.

حمزه‌لو افزود که در جریان بازرسی‌های انجام شده، ۲۱۲ بنگاه مشاور املاک نیز به دلیل تخلفات مختلف مورد شناسایی قرار گرفته و پلمب شده‌اند. وی اعلام کرد که بعد از تشکیل پرونده‌های تخلفات، بنگاه‌های مشاور املاک متخلف ۴۵ میلیارد ریال جریمه شده‌اند.

در حال حاضر، در استان آذربایجان غربی، ۷ هزار و ۱۸۰ مشاور املاک مجاز فعالیت دارند و نظارت و بازرسی مستمری بر فعالیت این واحدها انجام می‌شود. تاکنون، ۳ هزار و ۴۴۶ بنگاه مشاور املاک در این استان مورد بازدید و بررسی قرار گرفته‌اند و روند بازرسی‌ها با ۲۴ اکیپ ۶ نفره در سراسر استان ادامه دارد. 

برای دریافت آخرین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

علی مرادطلب

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

ادعای معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی : کیفیت ساخت مسکن ملی فراتر از مسکن های عادی

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در بازدید از پروژه های حمایتی مسکن در اسلامشهر گفت: کیفیت کار در اجرای پروژه‌های نهضت ملی استان تهران مطلوب و حتی بالاتر از بسیاری از پروژه‌های عادی و شخصی ساز است.

news
22مهر1404

کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران از برگزاری بیستمین جلسه کمیته کار کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن خبر داد.

news
22مهر1404

انتخابات هیات مدیره و بازرسان سازمان نظام کاردانی برای ششمین دوره

ضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تقویت ساختارهای حرفه‌ای در حوزه ساختمان‌سازی، از برگزاری ششمین دوره انتخابات اعضای هیأت مدیره و بازرس (بازرسان) سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران خبر داد.

news
1مهر1404

تعیین تکلیف پیمانکار در دستور کار

پیگیری جدی برای تسریع در تکمیل محور سمنان-فیروزکوه/تعیین تکلیف پیمانکار در دستور کار

news
30شهریور1404

بررسی راهکارهای تحقق درآمد های مصوب سال ۱۴۰۴ شرکت عمران شهر جدید صدرا

بررسی راهکارهای تحقق درآمد های مصوب سال ۱۴۰۴ شرکت عمران شهر جدید صدرا

news
30شهریور1404

اراضی ملی در شهرستان مشهد به مبلغ ۸۰ میلیارد ریال رفع تصرف شد

اراضی ملی در شهرستان مشهد به مبلغ ۸۰ میلیارد ریال رفع تصرف شد