موضوعات بسیار مهمی که هیچ مسئولی به فکر حل آن ها نیست
کد خبر : 8772 تاریخ انتشار : 1402/2/31 4054
مشکلات مهندسان که هیچ مسئولی به فکر حل آن ها نیست

تعدادی از مشکلات بزرگ مهندسان که هیچ مسئولی حتی ذره ای برای حل آن تلاش نمیکند.


۱_پول حق الزحمه مهندسان ناظر که پرداخت آن به مهندس قطره چکانی است و تا اتمام مرحله ساختمان طولانی میشود اصلاح شود و در ابتدای پروژه تمام و کمال پرداخت شود. زیرا بسیاری از پروژه ها چند سال به طول می انجامد و با وجود تورم های شدید در کشور پس از پرداخت از ارزش افتاده است.
2_ متولی دانستن نظام مهندسی جهت ارائه کار نظارت به مهندسان : با این وضعیت تعداد جواز در تهران هیچ مهندسی با اخذ کار نظارت ارجاعی هر چند سال یکبار معیشتش نمیگذرد
پس بهتر است نظام مهندسی از ارجاع کار نظارت دست بکشد تا افرادی که مثل قبل حرفه اصلیشان نظارت بر ساختمان ها بود بتوانند به صورت حرفه ای مار را دنبال کنند و این انگشت اتهام که میگویند ارجاع نظارت در نظام مهندسی صرفا گلوگاهی برای شناختن پروژه ها و ارجاع آن ها به برخی است برداشته سود.
بیشتر نظام مهندسی باید صور کاری مجری ساختمان را به سمت واقعی شدن سوق دهد . این امر آن قدر مهم است که تمام مشکلات و ایرادات در تمامی موضوعات نظارت اجرا و خلاف های ساختمانی حل و فصل میشود.
دیگر همه میدانند ارائه برگه مجری به کارفرمایان با این مبالغ صرفا تخصیص سهمیه مجری به کارفرما جهت مدارک مورد نیاز گردشکار جواز ساختمان است و در واقعیت هیچ عنلکرد مثبتی ندارد . پ مهندسان مجری با دریافت اندک مبالغی به جای اینکه محری پروژه های ساختمانی باشند بیشتر بیمه گر اتفاقات و حوادث ساختمانی شده اند.

اگر مجری ساختمان به واقعیت تبدیل شود . استفاده از مصالح بی کیفیت حذف میشوند در نتیجه تولید انبوه مصالح غیر استاندارد هم کاهش میابد. 
اگر مجری ذیصلاح ساختمان واقعی شود بازی با جان هم میهنان که ساکن ساختمان هایی با سازه های غیر اصولی است از بین میرود .

اگر دیگر همه ساختمان ها فقط توسط افراد دارای صلاحیت ساخته شوند . نگرانی ها ی همه از زندگی در چهار دیواری هایی که نمیدانند آیا درست ساخته شده یا نه کم میشود .
مسئولیت بازی با معیشت مهندسان و بازی با جان افرادی که در این گرانی مسکن با هزاران زحمت یک ملک اجاره ای برای خانوادیشان تهیه و یا حتی خریداری کرده اند با مسئولین میباشد.
_____________________________________________
برای دریافت جدید ترین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

مهندسان شهر

برچسب ها

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

ادعای معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی : کیفیت ساخت مسکن ملی فراتر از مسکن های عادی

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در بازدید از پروژه های حمایتی مسکن در اسلامشهر گفت: کیفیت کار در اجرای پروژه‌های نهضت ملی استان تهران مطلوب و حتی بالاتر از بسیاری از پروژه‌های عادی و شخصی ساز است.

news
22مهر1404

کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران از برگزاری بیستمین جلسه کمیته کار کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن خبر داد.

news
22مهر1404

انتخابات هیات مدیره و بازرسان سازمان نظام کاردانی برای ششمین دوره

ضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تقویت ساختارهای حرفه‌ای در حوزه ساختمان‌سازی، از برگزاری ششمین دوره انتخابات اعضای هیأت مدیره و بازرس (بازرسان) سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران خبر داد.

news
22مهر1404

برخورد انتظامی با اعضای دارای رای قطعی نظام مهندسی

اعضایی که دارای آرای قطعی انتظامی متعدد یا شکایات مکرر منجر به رأی در کمیته داوری و حل اختلاف می‌باشند ـ به‌ویژه در مواردی نظیر عدم ایفای تکالیف قانونی، اخذ وجوه غیرقانونی، سوءاستفاده از موقعیت حرفه‌ای، اجبار یا فریب مالکان و سوءاستفاده از اضطرار آنان ـ مشمول اقدامات بازدارنده از جمله اعمال محدودیت در ارجاع کار خواهند شد.

news
22مهر1404

مجموعه ورزشی شهید شیرودی با تخفیفات ویژه برای اعضای سازمان

پیرو مذاکرات و هماهنگی‌های صورت گرفته بین سازمان و مجموعه ورزشی شهید شیرودی، کلیه اعضای محترم سازمان در صورت تمایل می‌توانند با ورود به سامانه یکپارچه به آدرس sso.tceo.ir (بخش خدمات) نسبت به ثبت‌نام جهت بهره‌برداری از تخفیفات ویژه خدمات مجموعه شهید شیرودی به شرح در جدول اقدام نمایند.

news
22مهر1404

تعرفه جدید نظام مهندسی مهر 1404

تعرفه خدمات مهندسی ( نظارت و طراحی ) نظام مهندسی در مهر ماه 1404 با 10 درصد افزایش نهایی شد.