کد خبر : 3658 تاریخ انتشار : 1399/8/18 3170
سقوط قیمت مسکن حتمی است

رئیس اتحادیه املاک تهران از افزایش فروشندگان خانه خبر می‌دهد و می‌گوید: « چنانچه در آینده مذاکراتی رخ دهد سقوط قیمت مسکن حتمی است. بنابراین کسانی که در گذشته خانه خریدند به امید آن که روزی گران‌تر بفروشند حالا باید ضرر بدهند.»

مشاهدات میدانی نشان می‌دهد که انتخابات آمریکا بازارهای مختلف از جمله ارز، طلا، مسکن و خودرو را تحت تاثیر قرار داده است. به طوری‌که برخی خانه‌های خود را در معرض فروش گذاشته‌اند. یکی از کاربران توییتری در این باره نوشته است: «لوازم خانه قیمت‌هاش با سر پایین می‌یاد. از دیروز اکثر رهن کامل خانه در سایت دیوار به رهن و اجاره تبدیل شدن.»

با تحولات سیاسی اخیر در جهان و احتمال رسیدن بایدن به کرسی ریاست جمهوری آمریکا به نظر می‌رسد تحولاتی در بازار مسکن رخ داده است. به طوری که بسیاری از سودگران این بازار حالا فروشنده شده‌اند.

خانه‌های احتکار شده را بفروشید!

به گفته رئیس اتحادیه املاک تهران باتوجه به اتفاق اخیر در آمریکا و آرای بیشتر جو بایدن، تعداد فروشنده‌های خانه بیشتر شده است؛ این در حالیست که در بازار خریدار نیست. علت اینکه مردم در این شرایط خانه نمی‌خرند این است که پول دست مردم نیست و قدرت خرید مردم هم کاهش یافته است.

مصطفی قلی خسروی در پاسخ به این پرسش که بهتر است، مردم چه زمانی خانه بخرند؟ پاسخ داد: مردم نسبت به شرایط آگاه هستند و می‌دانند چه زمانی خانه بخرند و بفروشند. توصیه ما به مردم این است کسانی که در گذشته خانه خریدند به هوای آن که یک روز این خانه‌ها را با قیمت بالاتر بفروشند حالا وقتش است که این خانه‌ها را زودتر به بازار عرضه کنند و بفروشند!

او اظهار کرد: اگر تحولات سیاسی و به دنبال آن مذاکره اتفاق بیافتد آنهایی که خانه احتکار کردند، ضرر خواهند کرد و سقوط قیمت خانه حتمی است.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

تقدیر وزیر کشور و رئیس سازمان بحران از مدیرعامل آتش‌نشانی تهران؛ به پاس خدمات در حوادث ملی و جنگ دوازده روزه

در گردهمایی سراسری مدیران کل بحران کشور که با حضور وزیر کشور و رییس و مدیران ستاد بحران برگزار شد، از خدمات شایسته قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران تجلیل به عمل آمد.

news
22مهر1404

داود گودرزی تاکید بر ضرورت توسعه شهرهای تاب‌آور و پایدار

گودرزی با اشاره به اینکه شهرها در معرض انواع بحران‌های طبیعی و انسانی از جمله زلزله، سیل، تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و نابرابری‌های اجتماعی قرار دارند، افزود

news
22مهر1404

بام‌لند، میزبان جشن باشکوه روز جهانی کودک

به مناسبت روز جهانی کودک، مجموعه بام‌لند میزبان جشن بزرگ و پرنشاطی برای کودکان و خانواده‌ها بود. این رویداد با استقبال پرشور شهروندان تهرانی برگزار شد و فضایی سرشار از شادی، بازی، موسیقی، و سرگرمی را در محیطی امن و خانوادگی فراهم کرد.

news
17تیر1404

تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن

بانک مسکن از تعیین تکلیف ۱۱۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن توسط آن بانک خبر داد و اعلام کرد: حدود ۱۳۰ همت سهم الشرکه برای ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن توسط بانک پرداخت شد.

news
7خرداد1404

زمان اعلام قیمت بسته‌های طرح ترافیک ۱۴۰۴ مشخص شد

"قیمت بسته‌های طرح ترافیک سال ۱۴۰۴ هنوز اعلام نشده است. اما طبق پیگیری از سامانه شهرزاد، پیش‌بینی می‌شود تا تاریخ ۱۴۰۴/۰۳/۱۰ (۱۰ خرداد) قیمت‌ها مشخص و منتشر شود."

news
3دی1403

ضوابط طرح‌های تملک

ضوابط طرح‌های تملک