شهردار منطقه 20 رضا شنگی
کد خبر : 8868 تاریخ انتشار : 1402/4/25 7590
رضا شنگی شهردار منطقه 20 شد

رضا شنگی شهردار منطقه بیست تهران

در آیین تکریم و معارفه شهردار منطقه ۲۰ مطرح شد

تسریع تحقق اهداف مدیران شهری در کنار حمایت و همراهی شهروندان

📌با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران و سید محمد ناظم رضوی شهردار اسبق منطقه ۲۰ و رضا شنگی شهردار کنونی منطقه و جمعی از مدیران و فعالان محلات ، آئین تکریم و معارفه شهردار منطقه ۲۰ برگزار شد.

📌به گزارش مهندسان شهر به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی و امور مناطق ، عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن تبریک روز مباهله گفت: بنا به فرمایش امام موسی کاظم (ع) «هر که می خواهد که قوی ترین مردم بر روی زمین باشد به خدا توکل نماید» افزود: شهردار جدید منطقه ۲۰ با توکل به خدا و با اقتدار برای کسب رضایتمندی شهروندان به مردم شریف ری همه ی تلاش و امکانات خود را بکار گیرد.

شعبانی ضمن تقدیر از خدمات سیدمحمد ناظم رضوی افزود: جابجائی مدیران موجب تحول و تحرک بیشتر می شود و آقای شنگی جزو ۵ شهردار برتر شهر تهران است که امید داریم با انرژی مضاعف و روحیه مردمی وی، اقدمات بسیار خوبی در این منطقه انجام شود.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه قطعاً بدون حمایت و پشتیبانی مردم و مسئولین شهری موفقیت مدیران شهری در مناطق میسر نیست اظهار داشت: خدمت در تمامی مناطق شهر تهران دارای ویژگی و اهمیت است و از مسئولین شهری این منطقه می خواهم تا همچون دوره های گذشته در خدمت رسانی به شهروندان با شهردار جدید منطقه همکاری و تعامل داشته باشند.

سیدمحمد ناظم رضوی ضمن تشکر ازتدبیر نظر مدیریت شهری شهرداری تهران و تقدیر از همکاری و تعامل خوب مسئولین شهری شهرری و همکاران شریف منطقه ۲۰، گفت: انتخاب آقای شنگی اتفاق خوبی برای منطقه ۲۰ است و در تدبیر و منطق این انتخاب شکی نیست و قطعاً توسعه یافتگی بیشتری را با روحیه جهادی وی در شهرری شاهد خواهیم بود.

غلامرضا شنگی شهردار جدید منطقه ۲۰ با بیان اینکه خداوند را شاکرم که توفیق خدمت و ادامه مسیر در منطقه ای که مزین به مضجع حضرت عبدالعظیم(ع) است را به بنده عنایت فرمود و مسیر عاقبت به خیری برای اینجانب را فراهم کرده است گفت: امید دارم با همکاری و تعامل مردم شریف و مسئولین بزرگوار ری، در مسیر تکمیل برنامه ها و پروژه های پیش بینی شده این منطقه گام های ارزشمندی را برداریم.

در خاتمه این جلسه از زحمات سید محمد ناظم رضوی شهردار اسبق این منطقه تقدیر و با ابلاغ حکم انتصاب رضا شنگی با دستور شهردار تهران توسط معاون هماهنگی و امور مناطق دوره ی جدید خدمت رسانی در منطقه ۲۰ آغاز گردید.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

سلام رئیس محترم شهردار منطقه ۲۰ اقای شنگی بزرگوار بنده تولید کننده هستم چندماهی هست سقف کارگاه ریخته باعث تعطیل شدن کارگاه مربوطه شده ازجهاد کشاورزی نامه باسازی ونظریه کانون کارشناسان دادگستری هم دارم که احتیاج به باسازی دارد بنده خدمت شهرداری رسیدم ولی انقدر اذیت م می کنن هنوز موفق به باسازی نشدم بنده و سه نفر دیگه فعلا درامدی هم نداریم و شرمنده خانواده هستیم اگرامکانش هست کمکم کنید ممنون میشم

باسلام بنده اززحمات بی بدیل ایشان بابت بستن دوربرگردانهای شهیداوینی واحداث پل جنوب به شمال کمال تشکررادارم

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

تقدیر وزیر کشور و رئیس سازمان بحران از مدیرعامل آتش‌نشانی تهران؛ به پاس خدمات در حوادث ملی و جنگ دوازده روزه

در گردهمایی سراسری مدیران کل بحران کشور که با حضور وزیر کشور و رییس و مدیران ستاد بحران برگزار شد، از خدمات شایسته قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران تجلیل به عمل آمد.

news
22مهر1404

داود گودرزی تاکید بر ضرورت توسعه شهرهای تاب‌آور و پایدار

گودرزی با اشاره به اینکه شهرها در معرض انواع بحران‌های طبیعی و انسانی از جمله زلزله، سیل، تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و نابرابری‌های اجتماعی قرار دارند، افزود

news
22مهر1404

بام‌لند، میزبان جشن باشکوه روز جهانی کودک

به مناسبت روز جهانی کودک، مجموعه بام‌لند میزبان جشن بزرگ و پرنشاطی برای کودکان و خانواده‌ها بود. این رویداد با استقبال پرشور شهروندان تهرانی برگزار شد و فضایی سرشار از شادی، بازی، موسیقی، و سرگرمی را در محیطی امن و خانوادگی فراهم کرد.

news
22مهر1404

لطف الله فروزنده در دور سوم نظارت ستادی از منطقه ۱۶

برقی سازی حمل و نقل عمومی،گام اساسی در توسعه حمل و نقل عمومی پاک  پخش بیش از 6 میلیون تن آسفالت در 4 سال گذشته در پایتخت

news
22مهر1404

چراغ های راهنمایی و رانندگی تهران تعمیر شد

شهرداری تهران از اجرای گسترده طرح‌های ایمنی ترافیکی در پایتخت خبر داد؛ از خط‌کشی ۱۲۰۰ کیلومتر معابر تا تعویض هزاران تجهیزات فرسوده در بزرگراه‌ها.

news
14مهر1404

مهدی رضایی مالیدره شهردار پردیس شد

امروز پیش از ظهر شهردار جدید پردیس انتخاب شد