کد خبر : 4284 تاریخ انتشار : 1399/10/6 3218
حق مسکن ملی 99

نقل از پندار انلاین:

خانه در مدت این چندسال به خصوص یکسال گذشته رشد قیمتی قابل توجهی داشته است . مسکن ملی از دوره ی احمدی نژاد ساخته شدو منظور کاهش قیمت خانه ساخته شد . مسکن ملی ساخته شد تا کم بضاعت بتوانند صاحب خانه شوند

گودرز کریمی فر در این خصوصشرح داده: وام ثانویه حمایتی تا سقف ۶۰ میلیون تومان به فرهنگیان در خصوص تامین مسکن به صورت آنلاین و سروقت کمک می‌شود.

 

وی افزود: این وام به منظور تامین آورده اولیه فرهنگیان در تامین مسکن است که سند هم در رهن بانک نمی‌رود و به هیچ وثیقه ملکی نیاز ندارد.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: ساخت ۴۴ هزار و ۷۷۵ واحد در ۱۸ استان و ۶۵ شهر برای فرهنگیان با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی توزیع شده است و تعداد کثیری از فرهنگیان با واریز آورده اولیه به پروژه‌های خود معرفی شده‌اند.

 

کریمی فر اعلام کرد که شرکت سازنده واحدهای فرهنگیان ستاد فرماندهی امام است که با توجه به اینکه تجربه خوبی در امر ساخت‌وساز دارد، امید است در یک فرآیند کوتاه مدت بتواند این تعداد مسکن را به فرهنگیان تحویل دهد.

فراهم‌ کردن شرایط برای خانه‌دار شدن فرهنگیان

وی تاکید کرد: همچنین درحال‌حاضر در حال رایزنی برای ساخت مسکن فرهنگیان در سایر استان‌های کشور نیز هستیم.

کریمی فر پیشتر به خبرنگار ایرنا گفته بود: برای تامین مابقی پول فرهنگیان قرار است که ۱۲۰ میلیون تومان وام از طریق بانک عامل مسکن تسهیلات به این افراد اعطا شود.

 

وی همچنین با بیان اینکه تلاش می‌شود تا پایان سال این واحدها به فرهنگیان تحویل داده شود، اعلام کرده بود که درحال‌حاضر عملیات ساخت آغاز شده و ساخت این منازل مسکونی ۱۸ ماهه است اما تلاش می‌شود تا فروردین و اردیبهشت سال ۱۴۰۰ به فرهنگیان تحویل داده شود. منازلی که در شهرهای مختلف برای فرهنگیان ساخته می‌شوند، با متراژ ۱۲۰ متر، ۲ و ۳ خوابه با پارکینگ و انباری هستند.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش همچنین درباره تامین مسکن فرهنگیان در استان تهران اظهارکرد: تاکنون برای فرهنگیان استان تهران ۵۰۰ واحد در شهر پرند توزیع کرده‌ایم.

وام مسکن فرهنگیان در دستور کار

این تفاهمنامه در هفت ماده تهیه و تنظیم شد. موضوع این تفاهمنامه تامین ۱۷۰ هزار واحد مسکونی در شهرها و مناطق روستایی کشور برای فرهنگیان فاقد مسکن بر اساس اعلام نیاز ۳۲ استان کشور بود.

 

یکی از شروط این تفاهمنامه برای خانه دار شدن فرهنگیان این است که متقاضیان باید فاقد زمین و واحد مسکونی باشند، تاکنون از امکانات دولتی مانند زمین، واحد مسکونی، تسهیلات یارانه‌ای خرید یا احداث مسکن استفاده نکرده باشند و فرم "ج" آنان در استعلام، سبز باشد نه قرمز.

 

افراد متقاضی باید متاهل، سرپرست خانوار یا زنان خودسرپرست مشروط به داشتن حداقل ۳۵ سال سن یا حداقل دارای پنج سال سابقه سکونت متوالی در شهر مورد تقاضا باشند و تاکید بر رعایت اولویت گروه‌های هدف، بانوان سرپرست خانوار و کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی با بیش از ۲۰ سال سابقه، زوجین فرهنگی و بازنشستگان است. بعد از این چهار گروه، افراد جدیدالاستخدام مشمول می‌شوند.

 

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

ادعای معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی : کیفیت ساخت مسکن ملی فراتر از مسکن های عادی

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در بازدید از پروژه های حمایتی مسکن در اسلامشهر گفت: کیفیت کار در اجرای پروژه‌های نهضت ملی استان تهران مطلوب و حتی بالاتر از بسیاری از پروژه‌های عادی و شخصی ساز است.

news
22مهر1404

کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران از برگزاری بیستمین جلسه کمیته کار کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن خبر داد.

news
22مهر1404

انتخابات هیات مدیره و بازرسان سازمان نظام کاردانی برای ششمین دوره

ضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تقویت ساختارهای حرفه‌ای در حوزه ساختمان‌سازی، از برگزاری ششمین دوره انتخابات اعضای هیأت مدیره و بازرس (بازرسان) سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران خبر داد.

news
1مهر1404

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های عمرانی فازهای ۸ و ۱۱ شهر جدید پردیس

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های عمرانی فازهای ۸ و ۱۱ شهر جدید پردیس

news
1مهر1404

تأمین به‌موقع زیر ساخت‌ها و تسریع در اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن ابهر

تأمین به‌موقع زیر ساخت‌ها و تسریع در اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن ابهر

news
1مهر1404

۵ گزاره راهبردی تامین مسکن کم‌درآمدها

۵ گزاره راهبردی تامین مسکن کم‌درآمدها