وزارت راه و شهرسازی
کد خبر : 9688 تاریخ انتشار : 1404/5/28 2062
تخصیص پروژه برای بیش از ۱۰ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در خراسان شمالی

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی خراسان شمالی از پیشرفت قابل توجه طرح نهضت ملی مسکن در استان خبر داد و اعلام کرد: از مجموع ۷۴ هزار و ۵۲۰ متقاضی ثبت‌نامی در سامانه، ۵۷ هزار و ۴۳۳ نفر پس از پالایش نهایی، واجد شرایط شناخته شده‌اند.

به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، علی فخرانی افزود: برای ۲۰ هزار و ۹۵۲ نفر از متقاضیان واجد شرایط، افتتاح حساب بانکی انجام شده و ۱۱ هزار و ۷۷۱ نفر نیز آورده اولیه خود را واریز کرده‌اند.

وی تصریح کرد: تاکنون ۱۰ هزار و ۹۰۴ نفر به پروژه‌های مشخص اختصاص یافته‌اند که شامل ۷ هزار و ۸۰۴ واحد انبوه‌ساز و ۳ هزار و ۱۰۰ واحد گروه ساخت است.

فخرانی ادامه داد: عملیات اجرایی مجموعاً ۱۲ هزار و ۱۶۹ واحد مسکونی در دو قالب انبوه‌سازی و گروه ساخت در استان آغاز شده و این امر نشان‌دهنده شتاب‌گیری اجرای این طرح ملی است، هرچند برخی از متقاضیان واجد شرایط همچنان در انتظار تعیین پروژه و شروع عملیات ساخت هستند.

وی افزود: بخش قابل توجهی از متقاضیان هنوز در انتظار تخصیص پروژه و آغاز ساخت واحدها هستند و حرکت استان به سمت افزایش تلاش‌ها برای سرعت بخشیدن به اجرای طرح، به ویژه در دو روش اجرایی، بیانگر عزم جدی مسئولان برای پیشبرد پروژه است.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی خراسان شمالی در پایان اظهار داشت: با تأمین منابع مالی پایدار، تسهیل فرایندها و ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها، امید است اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان به تحقق هدف نهایی منجر شود و گامی مؤثر در رفع بحران مسکن برای اقشار کم‌درآمد برداشته شود.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
29مرداد1404

علت توقف انتشار آمار قیمت مسکن

علت توقف انتشار آمار قیمت مسکن

news
29مرداد1404

صدور ۶۰۷ پروانه اشتغال به کار الکترونیکی برای مهندسان گلستانی

صدور ۶۰۷ پروانه اشتغال به کار الکترونیکی برای مهندسان گلستانی

news
26مرداد1404

مسکن، اولویت نخست وزارت راه و شهرسازی است

مسکن، اولویت نخست وزارت راه و شهرسازی است

news
25مرداد1404

کاهش شکاف اجاره بین محله‌های لوکس و متوسط منطقه ۲

کاهش شکاف اجاره بین محله‌های لوکس و متوسط منطقه ۲

news
25مرداد1404

بهره‌برداری از ۱۰ هزار واحد مسکن شهری در هفته دولت

بهره‌برداری از ۱۰ هزار واحد مسکن شهری در هفته دولت

news
25مرداد1404

شرط اجرای موفق نهضت ملی مسکن

شرط اجرای موفق نهضت ملی مسکن