وزارت راه و شهرسازی
کد خبر : 9665 تاریخ انتشار : 1404/5/8 2257
بازدید وزیر راه و شهرسازی از سایت ۷۳ هکتاری بم

وزیر راه و شهرسازی در جریان سفر به استان کرمان از سایت ۷۳ هکتاری بم بازدید کرد و راهبردهای وزارتخانه برای تامین منابع مالی انجام زیرساخت ها را تشریح کرد. 

به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی امروز ۸ مرداد در سفر به استان کرمان ازسایت ۷۳ هکتاری بم بازدید کرد. 

آماده‌سازی این سایت از دی ماه ۱۴۰۳ آغاز شده و مقرر است ساخت و ساز توسط متقاضیان با تسهیلگری های دولت انجام شود. این سایت شامل یکهزار و ۹۱ قطعه زمین با واحدپذیری یکهزار و ۹۱ نفر است. 

گفتنی است در این سفر، برخی نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و معاونان وزیر راه و شهرسازی، وزیر راه و شهرسازی را همراهی می کنند. 

مقرر است در این سفر، برخی از پروژه های جاده ای و همچنین سایت های نهضت ملی مسکن در برخی شهرهای استان مورد بازدید وزیر راه و شهرسازی و معاونان وی قرار بگیرد. همچنین شرکت در شورای اداری و برنامه ریزی استان بخش دیگری از برنامه های وزیر راه و شهرسازی در این سفر دو روزه به استان کرمان است.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

ادعای معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی : کیفیت ساخت مسکن ملی فراتر از مسکن های عادی

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در بازدید از پروژه های حمایتی مسکن در اسلامشهر گفت: کیفیت کار در اجرای پروژه‌های نهضت ملی استان تهران مطلوب و حتی بالاتر از بسیاری از پروژه‌های عادی و شخصی ساز است.

news
22مهر1404

کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران از برگزاری بیستمین جلسه کمیته کار کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن خبر داد.

news
22مهر1404

انتخابات هیات مدیره و بازرسان سازمان نظام کاردانی برای ششمین دوره

ضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تقویت ساختارهای حرفه‌ای در حوزه ساختمان‌سازی، از برگزاری ششمین دوره انتخابات اعضای هیأت مدیره و بازرس (بازرسان) سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران خبر داد.

news
1مهر1404

تعیین تکلیف پیمانکار در دستور کار

پیگیری جدی برای تسریع در تکمیل محور سمنان-فیروزکوه/تعیین تکلیف پیمانکار در دستور کار

news
30شهریور1404

بررسی راهکارهای تحقق درآمد های مصوب سال ۱۴۰۴ شرکت عمران شهر جدید صدرا

بررسی راهکارهای تحقق درآمد های مصوب سال ۱۴۰۴ شرکت عمران شهر جدید صدرا

news
30شهریور1404

اراضی ملی در شهرستان مشهد به مبلغ ۸۰ میلیارد ریال رفع تصرف شد

اراضی ملی در شهرستان مشهد به مبلغ ۸۰ میلیارد ریال رفع تصرف شد