افتتاحیه در مهرماه
کد خبر : 9061 تاریخ انتشار : 1402/6/21 3159
افتتاح میدان کتاب و ۵ ایستگاه خط ۶ در آستانه مهرماه

محسن هرمزی، سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، در حاشیه افتتاح پست برق محور جنوبی خط ۶ متروی تهران، اعلام کرد که ایستگاه میدان کتاب این ماه افتتاح می‌شود و در حال حاضر در مراحل نهایی تست‌ها قرار دارد. او همچنین افزود که ۶ کیلومتر محور شمال غربی خط ۶ نیز در تاریخ ۲۷ شهریور تحت تست‌های گرم قرار خواهد گرفت.

هرمزی به اهمیت مسائل سیگنالینگ در ایستگاه میدان کتاب اشاره کرد و افزود که مراحل عملیاتی این ایستگاه تمام شده است و فقط مسائل مرتبط با سیگنالینگ باقی‌مانده است.

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران همچنین اعلام کرد که ایستگاه پرند نیز با حل مشکلات برق، در تاریخ اول مهر به بهره‌برداری خواهد رسید.

در زمینه تامین و تجهیز وسایل حمل و نقل عمومی، هرمزی افزود که در راستای خدمات مهرماه شهرداری تهران، ۶ رام قطار اورهال تحویل داده شده و ۹۷ دستگاه اتوبوس نیز جهت استفاده در ایام اربعین به ناوگان حمل و نقل عمومی افزوده می‌شوند. همچنین، قراردادهای دیگری برای تأمین اتوبوس‌ها با شرکت‌های عقاب و اسنا به زودی منعقد خواهد شد.

هرمزی همچنین اعلام کرد که در حوزه تاکسی، ۱۵۰ دستگاه ون در هفته اول مهر به ناوگان اضافه خواهند شد و دانش آموزان با استفاده از کارت شناسایی، از اتوبوس و مترو به صورت رایگان استفاده می‌توانند.

در پایان، او به اهمیت احداث زیرساخت‌های لازم برای توسعه خطوط مترو اشاره کرد و افزود که با تکمیل پست برق با ظرفیت ۵۰ مگاوات در خط شش مترو، تأمین برق پایدار برای این خط انجام شده است. او همچنین تاکید کرد که کار احداث در خط شش تا پایان سال به اتمام خواهد رسید و ایستگاه‌های میدان خراسان، ۱۷ شهریور و سربازو نجات‌اللهی نیز طبق برنامه در تاریخ‌های مشخص تحویل مردم خواهند شد.


برای دریافت جدید ترین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

تقدیر وزیر کشور و رئیس سازمان بحران از مدیرعامل آتش‌نشانی تهران؛ به پاس خدمات در حوادث ملی و جنگ دوازده روزه

در گردهمایی سراسری مدیران کل بحران کشور که با حضور وزیر کشور و رییس و مدیران ستاد بحران برگزار شد، از خدمات شایسته قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران تجلیل به عمل آمد.

news
22مهر1404

داود گودرزی تاکید بر ضرورت توسعه شهرهای تاب‌آور و پایدار

گودرزی با اشاره به اینکه شهرها در معرض انواع بحران‌های طبیعی و انسانی از جمله زلزله، سیل، تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و نابرابری‌های اجتماعی قرار دارند، افزود

news
22مهر1404

بام‌لند، میزبان جشن باشکوه روز جهانی کودک

به مناسبت روز جهانی کودک، مجموعه بام‌لند میزبان جشن بزرگ و پرنشاطی برای کودکان و خانواده‌ها بود. این رویداد با استقبال پرشور شهروندان تهرانی برگزار شد و فضایی سرشار از شادی، بازی، موسیقی، و سرگرمی را در محیطی امن و خانوادگی فراهم کرد.

news
22مهر1404

لطف الله فروزنده در دور سوم نظارت ستادی از منطقه ۱۶

برقی سازی حمل و نقل عمومی،گام اساسی در توسعه حمل و نقل عمومی پاک  پخش بیش از 6 میلیون تن آسفالت در 4 سال گذشته در پایتخت

news
22مهر1404

چراغ های راهنمایی و رانندگی تهران تعمیر شد

شهرداری تهران از اجرای گسترده طرح‌های ایمنی ترافیکی در پایتخت خبر داد؛ از خط‌کشی ۱۲۰۰ کیلومتر معابر تا تعویض هزاران تجهیزات فرسوده در بزرگراه‌ها.

news
14مهر1404

مهدی رضایی مالیدره شهردار پردیس شد

امروز پیش از ظهر شهردار جدید پردیس انتخاب شد