استخدام معلولان و جانبازان در شهرداری تهران
کد خبر : 8648 تاریخ انتشار : 1401/5/8 3261
استخدام معلولان و جانبازان در شهرداری تهران

به گزارش مهندسان شهر به نقل از مدیریت شهری افق تهران، حمیدرضا صارمی که دبیری ستاد مناسب سازی فضاهای شهری تهران برای معلولان جسمی و حرکتی را نیز بر عهده دارد، افزود: این ستاد به منظور نظارت بر پروژه های مناسب سازی در مناطق ۲۲ گانه و اجرای هرچه بهتر آن ها، از افراد دارای معلولیت و جانبازان معزز که در حوزه های معماری و عمران تخصص دارند، دعوت به همکاری می کند.

وی خاطر نشان کرد: افراد واجد شرایط برای شرکت در این فراخوان، می توانند سوابق حرفه ای خود را حداکثر تا روز پنجشنبه ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۱ به دبیرخانه ستاد مناسب سازی فضاهای شهری مستقر در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران واقع در خیابان کریم خان زند، خیابان ایرانشهر شمالی، نبش کوچه شهید دهقانی، ساختمان اصلی معاونت ارسال کنند.

لازم به ذکر است، داوطلبین محترم جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن ثابت ۹۶۰۲۶۴۷۶ تماس حاصل نمایند.


مهندسان شهر

برچسب ها

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

تقدیر وزیر کشور و رئیس سازمان بحران از مدیرعامل آتش‌نشانی تهران؛ به پاس خدمات در حوادث ملی و جنگ دوازده روزه

در گردهمایی سراسری مدیران کل بحران کشور که با حضور وزیر کشور و رییس و مدیران ستاد بحران برگزار شد، از خدمات شایسته قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران تجلیل به عمل آمد.

news
22مهر1404

داود گودرزی تاکید بر ضرورت توسعه شهرهای تاب‌آور و پایدار

گودرزی با اشاره به اینکه شهرها در معرض انواع بحران‌های طبیعی و انسانی از جمله زلزله، سیل، تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و نابرابری‌های اجتماعی قرار دارند، افزود

news
22مهر1404

بام‌لند، میزبان جشن باشکوه روز جهانی کودک

به مناسبت روز جهانی کودک، مجموعه بام‌لند میزبان جشن بزرگ و پرنشاطی برای کودکان و خانواده‌ها بود. این رویداد با استقبال پرشور شهروندان تهرانی برگزار شد و فضایی سرشار از شادی، بازی، موسیقی، و سرگرمی را در محیطی امن و خانوادگی فراهم کرد.

news
22مهر1404

لطف الله فروزنده در دور سوم نظارت ستادی از منطقه ۱۶

برقی سازی حمل و نقل عمومی،گام اساسی در توسعه حمل و نقل عمومی پاک  پخش بیش از 6 میلیون تن آسفالت در 4 سال گذشته در پایتخت

news
22مهر1404

چراغ های راهنمایی و رانندگی تهران تعمیر شد

شهرداری تهران از اجرای گسترده طرح‌های ایمنی ترافیکی در پایتخت خبر داد؛ از خط‌کشی ۱۲۰۰ کیلومتر معابر تا تعویض هزاران تجهیزات فرسوده در بزرگراه‌ها.

news
14مهر1404

مهدی رضایی مالیدره شهردار پردیس شد

امروز پیش از ظهر شهردار جدید پردیس انتخاب شد