حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران :
آمار صدور پروانه اعم از پروانه ساخت، شهرسازی و تخریب در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۴هزار و ۶۰۰ مورد بوده، که حدود ٣٠٠٠ مورد آن مشترک بوده است. یعنی در ابتدا پروانه شهرسازی صادر شده و بعد به پروانه ساخت تبدیل شده است.
صارمی با اشاره به اینکه بیشتر صدور پروانه در سال ١۴٠٣ در محور جنوب انقلاب و محلات کم برخوردار خواهد بود، افزود: در سه سال گذشته بالاترین آمار صدور پروانه در منطقه ١۵ بوده است.
رشد صدور پروانه در مناطق جنوبی پایتخت
بر اساس گزارش سایت شهر، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با اشاره به اینکه آمار رشد صدور پروانه در مناطق جنوبی شهر بین ٣٠٠ تا ۴٠٠ درصد بوده است، در مورد محله نفرآباد نیز گفت: حدود ٩٠ درصد از پروژه های نفرآباد نیز امسال به بهرهبرداری خواهد، رسید.
اخبار مرتبط

سید محمد رحیم مرتضوی به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ معارفه شد
با حضور لطف الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران آیین تکریم و معارفه شهرداران مناطق ۹ و ۱۳برگزار شد و طی آن محسن دودانگه به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۹ و سید محمد رحیم مرتضوی به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ معارفه شدند.

محسن دودانگه به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۹ انتخاب شد
با حضور لطف الله فروزنده معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران آیین تکریم و معارفه شهرداران مناطق ۹ و ۱۳برگزار شد و طی آن محسن دودانگه به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۹ و سید محمد رحیم مرتضوی به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۱۳ معارفه شدند.

تقدیر وزیر کشور و رئیس سازمان بحران از مدیرعامل آتشنشانی تهران؛ به پاس خدمات در حوادث ملی و جنگ دوازده روزه
در گردهمایی سراسری مدیران کل بحران کشور که با حضور وزیر کشور و رییس و مدیران ستاد بحران برگزار شد، از خدمات شایسته قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتشنشانی تهران تجلیل به عمل آمد.

داود گودرزی تاکید بر ضرورت توسعه شهرهای تابآور و پایدار
گودرزی با اشاره به اینکه شهرها در معرض انواع بحرانهای طبیعی و انسانی از جمله زلزله، سیل، تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و نابرابریهای اجتماعی قرار دارند، افزود




نظرات شما