وزیر راه و شهرسازی
کد خبر : 9109 تاریخ انتشار : 1402/7/3 3263
۷ مدرسه با حضور وزیر راه و شهرسازی در شهر پرند افتتاح شد

در روز اول مهرماه با حضور وزیر راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش، علیرضا جعفری، مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، و آرش صیادی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند، ۷ مدرسه با به‌روزترین امکانات و استانداردهای آموزشی با اعتبار ۱۱۶۴ میلیارد ریال در فازهای ۳،۴،۵،۶ پرند افتتاح شدند.

مدیرعامل شرکت عمران پرند اعلام کرد: با افتتاح این ۷ مدرسه، ۱۱۳ کلاس آموزشی در سال تحصیلی جدید برای دانش‌آموزان پرند فراهم شده است.

وی افزود: این ۷ مدرسه شامل نخستین مدرسه هوشمند و نخستین مدرسه برای دانش‌آموزان استثنایی نیز هستند.

صیادی تاکید کرد: افتتاح این مدارس با تاکید بر توسعه عدالت آموزشی و تحقق شعار ارتقای کیفیت زندگی شهروندان پرند انجام شده است.

با توجه به اعلام شرکت عمران شهر جدید پرند، اولین مدرسه استثنایی ۲۰ کلاسه در فاز ۶ با زیربنای ۳۴۸۰ مترمربع و با اعتبار بالغ بر ۲۳۷ میلیارد ریال احداث شده است. این مدرسه دارای ویژگی‌هایی همچون نصب دو دستگاه آسانسور جهت دسترسی آسان‌تر دانش‌آموزان، کفپوش آنتی باکتریال و کلاس‌های ویژه برای دانش‌آموزان است.

همچنین، اولین مدرسه هوشمند شهرهای جدید در فاز ۶ با ۲۰ کلاس در زیربنای ۳۱۲۶ مترمربع و با اعتبار بالغ بر ۲۴۰ میلیارد ریال و طراحی مدرن احداث شده است.

صیادی اظهار کرد: مدرسه هوشمند ۲۰ کلاسه شهید نوچمنی گام مهمی در تربیت نسل فردا با تحول در شیوه آموزشی است تا دانش‌آموزان به خوبی با محیط آموزش ارتباط برقرار کنند و فرآیند آموزش از حالت خسته‌کننده خارج شود. او افزود که تجهیز دو کارگاه به پنل و استند هوشمند و نصب ۱۲ سیستم کامپیوتر در هریک از این کارگاه‌های آموزشی از دیگر اقدامات انجام شده در این مدرسه است.

برای دریافت جدید ترین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مرداد1404

انتقاد وزارت راه و شهرسازی از تغییر رویه شهرداری تهران در ارجاع کار مهندسان ناظر

لهون اسدی گفت: طبق قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، نظارت بر ساخت‌وساز یک موضوع حاکمیتی است و باید توسط مهندسان ذیصلاح و در چارچوب قانون انجام شود.

news
13مرداد1404

نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در خوزستان

تامین ۴ هزار و ۴۵ هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در خوزستان

news
13مرداد1404

برگزاری کمیسیون ماده ۵ شهرهای اهواز و بهبهان

برگزاری کمیسیون ماده ۵ شهرهای اهواز و بهبهان

news
13مرداد1404

تخلفات ساخت‌وساز در محور مشهد - شاندیز

دومین جلسه رسیدگی به تخلفات ساخت‌وساز در محور مشهد - شاندیز برگزار شد

news
12مرداد1404

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۸۳ خانوار در سمنان

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۸۳ خانوار در سمنان

news
11مرداد1404

ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاری

ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاری