کد خبر : 4065 تاریخ انتشار : 1399/9/15 2851
۳ هزار مسکن ویژه محرومان در گلستان ساخته می‌شود

نقل از قطره نیوز:

سیدمحمد حسینی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار کرد: احداث سه هزار واحد مسکونی ویژه محرومان با همکاری کمیته امداد در دهه فجر سال قبل آغاز شد و امیدواریم تا پایان سال بخشی از این واحدها به بهره‌برداری برسند.

وی افزود: این واحدها از ۴۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه با بازپرداخت ۱۵ ساله و کارمزد پنج درصد و ۲۵ میلیون تومان کمک بلاعوض برخوردار می‌شوند و ضمانت این تسهیلات به صورت زنجیره‌ای، پروانه، نقشه و نظارت رایگان بهره مند شده که هزینه آن‌ها توسط بنیاد مسکن استان پرداخت می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان ادامه داد: تاکنون برای ۱۰۰ درصد این واحدها پرونده تشکیل و به بانک معرفی شده‌اند که از این تعداد ۹۷ درصد معادل دو هزار و ۹۲۳ پرونده موفق به عقد قرارداد با بانک عامل شده اند.

وی اضافه کرد: دو هزار و ۸۱۸ واحد معادل ۹۴ درصد پی کنی شده و در دو هزار و ۷۷۳ واحد معادل ۹۲ درصد فونداسیون اجرا شده است.

حسینی تصریح کرد: در ۷۷ درصد واحدها ستون و در ۷۴ درصد واحدها سقف اجرا شده و هزار و ۵۱۶ واحد هم دیوارچینی شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن گلستان از پرداخت ۲۸ میلیارد تومان بلاعوض تاکنون برای ساخت مسکن محرومان در استان خبر داد.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
14مرداد1404

رکود در بازار مسکن پایتخت طی یک سال گذشته

رکود در بازار مسکن پایتخت طی یک سال گذشته

news
13مرداد1404

رکود عمیق و رشد قیمت مسکن در نخستین سال دولت چهاردهم

سال نخست فعالیت دولت چهاردهم در میان حوادث و تحولات متعدد سپری شد و رونق نسبی بازار مسکن نیز از بین رفت.

news
13مرداد1404

مسکن مهر در شهرهای جدید

برگزاری جلسه تعیین تکلیف پروژه های باقیمانده مسکن مهر در شهرهای جدید

news
12مرداد1404

آغاز اجرای شبکه‌های گاز و برق در پروژه‌های مسکن ملی پردیس

آغاز اجرای شبکه‌های گاز و برق در پروژه‌های مسکن ملی پردیس

news
11مرداد1404

شتاب ساخت و ساز و تخصیص زمین

شتاب ساخت و ساز و تخصیص زمین در طرح های مسکن و جوانی جمعیت

news
9مرداد1404

تسهیلات ۲۳ درصدی برای نوسازی بافت‌های فرسوده/ بازآفرینی نیازمند حمایت جدی‌تر است

تسهیلات ۲۳ درصدی برای نوسازی بافت‌های فرسوده/ بازآفرینی نیازمند حمایت جدی‌تر است