شهردار منطقه۹:
کد خبر : 9362 تاریخ انتشار : 1403/2/11 2853
کندرو جنوبی بزرگراه جاویدنشان متوسلیان ایمن‌سازی می‌شود

▫️اصلاح هندسی تبادل کندور به تندور، محدوده کارخانه شیر پاک، در مسیر غرب به شرق بزرگراه جاوید نشان متوسلیان(فتح) ایمن‌سازی می‌شود.

▫️به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۹؛ سید محمد رحیم مرتضوی شهردار منطقه گفت: با توجه به وجود نقطه حادثه خیز در محل تبادل کندرو به تندرو در مسیر غرب به شرق بزرگراه جاویدنشان متوسلیان، محدوده کارخانه شیر پاک، با توجه به تخلف رانندگانی که برای رهایی از ترافیک مسیر کندرو، اقدام به حرکت در خلاف جهت این تبادل کرده و موجب بروز مشکلات ترافیکی می شوند، این محدوده ایمن‌سازی می‌شود.

▫️وی افزود: طرح اصلاح هندسی کندرو جنوبی بزرگراه
جاویدنشان متوسلیان جهت ایجاد همپوشانی مناسب دماغه‌های تبادل و به منظور جلوگیری از وقوع تخلف در این محدوده براساس برنامه عملیاتی ۱۴۰۳ در دستور کار معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه۹ قرار گرفت.

▫️شهردار منطقه۹ عنوان کرد: در قالب این پروژه و پس از رفع معارض پایه پل عابر پیاده نسبت به تخریب و خاکبرداری به مساحت ۵۵۰ مترمربع و اجرای ۴۷۰ متر جدول اقدام و با نصب تجهیزات ایمنی و هشدار دهنده تا شهریور ماه سال جاری مورد بهره برداری شهروندان قرار خواهد گرفت. 

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

تقدیر وزیر کشور و رئیس سازمان بحران از مدیرعامل آتش‌نشانی تهران؛ به پاس خدمات در حوادث ملی و جنگ دوازده روزه

در گردهمایی سراسری مدیران کل بحران کشور که با حضور وزیر کشور و رییس و مدیران ستاد بحران برگزار شد، از خدمات شایسته قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران تجلیل به عمل آمد.

news
22مهر1404

داود گودرزی تاکید بر ضرورت توسعه شهرهای تاب‌آور و پایدار

گودرزی با اشاره به اینکه شهرها در معرض انواع بحران‌های طبیعی و انسانی از جمله زلزله، سیل، تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و نابرابری‌های اجتماعی قرار دارند، افزود

news
22مهر1404

بام‌لند، میزبان جشن باشکوه روز جهانی کودک

به مناسبت روز جهانی کودک، مجموعه بام‌لند میزبان جشن بزرگ و پرنشاطی برای کودکان و خانواده‌ها بود. این رویداد با استقبال پرشور شهروندان تهرانی برگزار شد و فضایی سرشار از شادی، بازی، موسیقی، و سرگرمی را در محیطی امن و خانوادگی فراهم کرد.

news
22مهر1404

لطف الله فروزنده در دور سوم نظارت ستادی از منطقه ۱۶

برقی سازی حمل و نقل عمومی،گام اساسی در توسعه حمل و نقل عمومی پاک  پخش بیش از 6 میلیون تن آسفالت در 4 سال گذشته در پایتخت

news
22مهر1404

چراغ های راهنمایی و رانندگی تهران تعمیر شد

شهرداری تهران از اجرای گسترده طرح‌های ایمنی ترافیکی در پایتخت خبر داد؛ از خط‌کشی ۱۲۰۰ کیلومتر معابر تا تعویض هزاران تجهیزات فرسوده در بزرگراه‌ها.

news
14مهر1404

مهدی رضایی مالیدره شهردار پردیس شد

امروز پیش از ظهر شهردار جدید پردیس انتخاب شد