در 5 ماه نخست امسال توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن انجام شد؛
کد خبر : 9025 تاریخ انتشار : 1402/6/8 3304
رفع تعرض فوری 750 هکتار زمین و 160 هکتار اجرای حکم قطعی در زمین‌های دولتی

در طی پنج ماه ابتدای امسال، یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن به بیش از ۲ هزار حادثه تعرض به زمین‌های دولتی با مساحت بیش از ۷۵۰ هکتار پاسخ داده و تعرضات را به طور فوری رفع کرده است.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، ارسلان مالکی، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، اعلام کرد که تنها در مردادماه، بیش از ۳۶۰ مورد تعرض به اراضی دولتی به صورت فوری رفع شده است که مساحت این اراضی بیش از ۱۴۲ هکتار است.

وی افزود: در این مدت، حدود ۲۰۰ مورد حکم قطعی به نفع دولت توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن اجرا شده که در این اجرا، بیش از ۱۶۰ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال بازگشته است.

مالکی به تفصیل اعلام کرد: در ماه مرداد، ۴۴ مورد حکم قطعی در سراسر کشور اجرا شده که مساحت این زمین‌ها بیش از ۴۶ هکتار است.

وی افزود: بیشترین تعداد تعرضات و رفع تعرضات در ماه مرداد در استان‌های تهران، فارس و آذربایجان غربی رخ داده است و بیشترین تعداد احکام اجرایی مربوط به استان‌های سمنان، کردستان و کرمان است.

در پایان، مالکی به یادآوری کرد که در ماه مرداد در استان‌های البرز، اردبیل، سمنان، قزوین، قم، کردستان، کرمانشاه و گلستان هیچ تعرضی به اراضی دولتی گزارش نشده است.

برای دریافت آخرین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

علی مرادطلب

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
14مرداد1404

رکود در بازار مسکن پایتخت طی یک سال گذشته

رکود در بازار مسکن پایتخت طی یک سال گذشته

news
13مرداد1404

رکود عمیق و رشد قیمت مسکن در نخستین سال دولت چهاردهم

سال نخست فعالیت دولت چهاردهم در میان حوادث و تحولات متعدد سپری شد و رونق نسبی بازار مسکن نیز از بین رفت.

news
13مرداد1404

مسکن مهر در شهرهای جدید

برگزاری جلسه تعیین تکلیف پروژه های باقیمانده مسکن مهر در شهرهای جدید

news
12مرداد1404

آغاز اجرای شبکه‌های گاز و برق در پروژه‌های مسکن ملی پردیس

آغاز اجرای شبکه‌های گاز و برق در پروژه‌های مسکن ملی پردیس

news
11مرداد1404

شتاب ساخت و ساز و تخصیص زمین

شتاب ساخت و ساز و تخصیص زمین در طرح های مسکن و جوانی جمعیت

news
9مرداد1404

تسهیلات ۲۳ درصدی برای نوسازی بافت‌های فرسوده/ بازآفرینی نیازمند حمایت جدی‌تر است

تسهیلات ۲۳ درصدی برای نوسازی بافت‌های فرسوده/ بازآفرینی نیازمند حمایت جدی‌تر است