کد خبر : 9239 تاریخ انتشار : 1402/10/12 3192
تحلیل نتیجه های پروژه جمع‌آوری اطلاعات مجوزهای ساختمانی صادر شده توسط شهرداری‌های کشوردر سال 1401

تحلیل نتیجه های پروژه جمع‌آوری اطلاعات مجوزهای ساختمانی صادر شده توسط شهرداری‌های کشوردر سال 1401 نشان می‌دهد:

الف- شهر تهران

    در سال 1401، تعداد 43432 واحد مسکونی در پروانه های صادر شده برای ساخت ساختمان توسط شهرداری تهران، پیش‌بینی شده است که نسبت به سال  آن قبل حدود 2.5 درصد کاهش داشته است. میانگین تعداد واحد مسکونی برای هر یک از این پروانه ها 7.6 واحد بوده است.

    تعداد 5711 پروانه ساخت ساختمان توسط شهرداری تهران در سال 1401 صادر شده است که نسبت به سال قبل حدود 0.5 درصد افزایش داشته است.

    مجموع مساحت زیربنا در پروانه های ساخت ساختمان صادر شده توسط شهرداری تهران در سال 1401 برابر با 7726 هزار مترمربع بوده است که نسبت به سال قبل حدود 11.0 درصد کاهش داشته است. میانگین مساحت زیربنای این دسته از پروانه ها در دوره مورد بررسی حدود 1353 مترمربع بوده است.

 

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

تقدیر وزیر کشور و رئیس سازمان بحران از مدیرعامل آتش‌نشانی تهران؛ به پاس خدمات در حوادث ملی و جنگ دوازده روزه

در گردهمایی سراسری مدیران کل بحران کشور که با حضور وزیر کشور و رییس و مدیران ستاد بحران برگزار شد، از خدمات شایسته قدرت اله محمدی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تهران تجلیل به عمل آمد.

news
22مهر1404

داود گودرزی تاکید بر ضرورت توسعه شهرهای تاب‌آور و پایدار

گودرزی با اشاره به اینکه شهرها در معرض انواع بحران‌های طبیعی و انسانی از جمله زلزله، سیل، تغییرات اقلیمی، آلودگی هوا و نابرابری‌های اجتماعی قرار دارند، افزود

news
22مهر1404

بام‌لند، میزبان جشن باشکوه روز جهانی کودک

به مناسبت روز جهانی کودک، مجموعه بام‌لند میزبان جشن بزرگ و پرنشاطی برای کودکان و خانواده‌ها بود. این رویداد با استقبال پرشور شهروندان تهرانی برگزار شد و فضایی سرشار از شادی، بازی، موسیقی، و سرگرمی را در محیطی امن و خانوادگی فراهم کرد.

news
22مهر1404

لطف الله فروزنده در دور سوم نظارت ستادی از منطقه ۱۶

برقی سازی حمل و نقل عمومی،گام اساسی در توسعه حمل و نقل عمومی پاک  پخش بیش از 6 میلیون تن آسفالت در 4 سال گذشته در پایتخت

news
22مهر1404

چراغ های راهنمایی و رانندگی تهران تعمیر شد

شهرداری تهران از اجرای گسترده طرح‌های ایمنی ترافیکی در پایتخت خبر داد؛ از خط‌کشی ۱۲۰۰ کیلومتر معابر تا تعویض هزاران تجهیزات فرسوده در بزرگراه‌ها.

news
14مهر1404

مهدی رضایی مالیدره شهردار پردیس شد

امروز پیش از ظهر شهردار جدید پردیس انتخاب شد