بازار مسکن ایران پایدار نیست نیازمند ورود چینی ها هستیم
کد خبر : 9319 تاریخ انتشار : 1402/12/19 3233
بازار مسکن ایران پایدار نیست نیازمند ورود چینی ها هستیم

کامبیز یوسفی مدیرکل اجرایی سابق فدراسیون بین‌المللی املاک و صنعت ساختمان در ایران (FIABCI) و پژوهشگر صنعت ساختمان گفت: بازار ساختمان ایران پایدار نیست و کشور نیازمند ورود تکنولوژی‌های چین برای سرعت ساخت و ساز است.


یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه به ساختمان‌های بالای ۳۰ سال کلنگی گفته می‌شود، گفت: ساخت و ساز در کشور ضعف دارد و به نظر می‌رسد به ساخت و ساز کشور خیانت شده؛ زیرا هر چه مصالح ساختمانی با کیفیت پایین در ایران وجود دارد مورد استفاده قرار گرفته و عمر مفید ساختمان در ایران در طول ۵۰ سال گذشته به زیر ۳۰ سال رسیده است.

پژوهشگر صنعت ساختمان در ادامه تاکید کرد: دوره کرونا، تغییر اقلیم و جنگ متخصصان این صنعت را بر آن داشت تا در زمینه ساختار معماری و همچنین مواد و مصالح ساختمانی به فکر تولید مصالح به روز و با کیفیت باشند. طول عمر بیشتر ساختمان‌ها و ابنیه، افزایش کیفی مصالح ساختمانی، سبک‌سازی آنها و در عین مقاومت بیشتر، برخورداری از ویژگی‌هایی همچون ضد آتش بودن، عدم نفوذ صدا، ضد آب بودن، ۱۰۰ درصد نسوز بودن و غیره، در پروژه‌های آینده‌پژوهی صنعت ساختمان مطرح شده است.

یوسفی خاطرنشان‌کرد: چینی‌ها و آمریکایی‌ها پیشتاز تولید این محصولات در جهان هستند، اما ایرانی‌ها نیز از غافله عقب نماندند و در این راستا با موفقیت در دستیابی به فرمول تولید مصالح یاد شده، احداث کارخانجاتی به‌منظور تولید محصولات و مصالح جدید ساختمانی در دستور کار است. چین و آمریکا پیشتاز تولید این مصالح ساختمانی در دنیا در دوران کرونا بودند و در همان دوران در ایران استارت تولید این محصولات نیز زده شد و الان کارخانه در حال ساخت در عمان است اما تمام مواد معدنی و تأمین آن از خاک ایران و معادن ایران است.

این مسؤول ادامه داد: مصالح ساختمانی ضد حریق در داخل در واقع دیرسوز هستند و در دمای ۶۰ تا ۷۰۰ درجه ذوب می‌شوند، در کشور مصالح ساختمانی که بالای ۳۰۰ درجه در برابر آتش مقاومت کنند، ضد حریق محسوب می‌شود.

وی تاکید کرد: ساخت و ساز ایران نیازمند تکنولوژی‌های چین است نه اینکه سراغ تکنولوژی دسته سه یا چهار چین برویم؛ نباید مسکن مهر چین وارد کشور شود.

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مهر1404

ادعای معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی : کیفیت ساخت مسکن ملی فراتر از مسکن های عادی

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در بازدید از پروژه های حمایتی مسکن در اسلامشهر گفت: کیفیت کار در اجرای پروژه‌های نهضت ملی استان تهران مطلوب و حتی بالاتر از بسیاری از پروژه‌های عادی و شخصی ساز است.

news
22مهر1404

کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن

معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران از برگزاری بیستمین جلسه کمیته کار کمیسیون ماده ۵ و طرح پرونده مربوط به شهرهای شهریار، دماوند و رودهن خبر داد.

news
22مهر1404

انتخابات هیات مدیره و بازرسان سازمان نظام کاردانی برای ششمین دوره

ضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای تقویت ساختارهای حرفه‌ای در حوزه ساختمان‌سازی، از برگزاری ششمین دوره انتخابات اعضای هیأت مدیره و بازرس (بازرسان) سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران خبر داد.

news
1مهر1404

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های عمرانی فازهای ۸ و ۱۱ شهر جدید پردیس

بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های عمرانی فازهای ۸ و ۱۱ شهر جدید پردیس

news
1مهر1404

تأمین به‌موقع زیر ساخت‌ها و تسریع در اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن ابهر

تأمین به‌موقع زیر ساخت‌ها و تسریع در اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن ابهر

news
1مهر1404

۵ گزاره راهبردی تامین مسکن کم‌درآمدها

۵ گزاره راهبردی تامین مسکن کم‌درآمدها