مسکن و ساختمان
کد خبر : 9699 تاریخ انتشار : 1404/6/4 2213
افتتاح ۴۲۸ واحد مسکن حمایتی طی هفته دولت در مازندران

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران اعلام کرد: ۴۲۸ واحد مسکونی حمایتی طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای مختلف استان همزمان با هفته دولت افتتاح و به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و اداره ارتباطات و اطلاع‌رسانی اداره کل راه و شهرسازی مازندران، علی دیوسالار در گفت‌وگو با خبرنگاران با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: هفته دولت نمادی از ایثار، فداکاری و خدمت صادقانه به مردم است که در تاریخ انقلاب اسلامی جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی افزود: این ایام بهترین فرصت برای جهاد تبیین و امیدآفرینی در جامعه است و همان‌طور که مقام معظم رهبری نیز تأکید کرده‌اند، اسم رمز دستگاه‌های دولتی باید کسب رضای الهی و خدمت به مردم باشد.

دیوسالار با بیان اینکه اطلاع‌رسانی درباره خدمات انجام‌شده باعث تقویت اعتماد عمومی و درک بهتر نسل جوان از تلاش‌های دولت‌ها می‌شود، خاطرنشان کرد: در سالی که به فرمان رهبر معظم انقلاب «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده، مسئولان وظیفه‌ای سنگین در جهت تحقق اهداف کلان کشور و توسعه پایدار بر عهده دارند.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران ادامه داد: در هفته دولت امسال ۴۲۸ واحد مسکن حمایتی با اعتباری بالغ بر ۷۳۶ میلیارد تومان شامل تسهیلات بانکی و سهم آورده متقاضیان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گفته وی، این واحدها در شهرهای ساری، نکا، بهشهر، بابل، میاندورود (سورک) و گلوگاه آماده تحویل به متقاضیان هستند.

جزئیات این پروژه‌ها به شرح زیر است:

  • پروژه نهضت ملی گروه ساخت نکا: ۹۶ واحد

  • پروژه نهضت ملی مهرفام بهشهر: ۵۶ واحد

  • پروژه نهضت ملی بابل – چمران یک: ۱۸ واحد

  • پروژه نهضت ملی زیتون نکا: ۸ واحد

  • پروژه نهضت ملی گلوگاه: ۴۸ واحد

  • پروژه نهضت ملی سورک میاندورود: ۹۶ واحد

  • پروژه نهضت ملی عالیوک ساری: ۵۰ واحد

  • پروژه نهضت ملی مهرسازان لطفی بهشهر: ۵۶ واحد

مهندسان شهر

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
5شهریور1404

تأکید بر پیگیری اجرای تأسیسات زیربنایی پروژه های مسکونی با حضور ارگان‌های متولی

تأکید بر پیگیری اجرای تأسیسات زیربنایی پروژه های مسکونی با حضور ارگان‌های متولی

news
3شهریور1404

ثبت رکورد جدید ساخت مسکن در کشور

ثبت رکورد جدید ساخت مسکن در کشور

news
29مرداد1404

علت توقف انتشار آمار قیمت مسکن

علت توقف انتشار آمار قیمت مسکن

news
29مرداد1404

صدور ۶۰۷ پروانه اشتغال به کار الکترونیکی برای مهندسان گلستانی

صدور ۶۰۷ پروانه اشتغال به کار الکترونیکی برای مهندسان گلستانی

news
28مرداد1404

تخصیص پروژه برای بیش از ۱۰ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در خراسان شمالی

تخصیص پروژه برای بیش از ۱۰ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در خراسان شمالی

news
26مرداد1404

مسکن، اولویت نخست وزارت راه و شهرسازی است

مسکن، اولویت نخست وزارت راه و شهرسازی است