وزارت راه و شهرسازی:
کد خبر : 8989 تاریخ انتشار : 1402/6/5 2970
افتتاح ۱۹۴۳ واحد نهضت ملی مسکن در قزوین

همزمان با هفته دولت و همگام با سراسر کشور، در سال ۱۹۴۳ واحد مسکونی مرتبط با نهضت ملی مسکن در استان قزوین به بهره‌برداری رسید.مراسم افتتاحیه صبح امروز با حضور محمدمهدی اعلایی، استاندار قزوین، مهدی رجحانی، معاون امور عمرانی استاندار، سید علی هاشمی، مدیرکل راه و شهرسازی استان، و جمعی از مسئولان استان در شهر جدید مهرگان برگزار شد. در این مراسم که به صورت تلفنی با حضور رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، ۱۰۱,۲۷۸ واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در سراسر کشور به بهره‌برداری رسید.

اعمال افتتاحیه مسکن در هفته دولت شامل واحدهای مسکونی اقدام ملی مسکن، واحدهای بازسازی در بافت‌های فرسوده، خودمالکی، مسکن روستایی و مسکن‌های حمایتی دولت و واحدهای باقی‌مانده از طرح مسکن مهر است. بر آنست که طرح‌های افتتاحیه مسکن در سطح استان قزوین به تفکیک شامل ۶۷۹ واحد مسکن حمایتی، ۵۰ واحد مسکن مهر، ۱۲۶ واحد بازسازی، ۸۳۴ واحد مسکن روستایی و ۲۵۴ واحد مسکن خودمالکی در سراسر استان قرار دارد.

برای دریافت اخرین اخبار با پایگاه خبری مهندسان شهر همراه باشید.

علی مرادطلب

شبکه های اجتماعی

نظرات شما

اخبار مرتبط

news
22مرداد1404

انتقاد وزارت راه و شهرسازی از تغییر رویه شهرداری تهران در ارجاع کار مهندسان ناظر

لهون اسدی گفت: طبق قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، نظارت بر ساخت‌وساز یک موضوع حاکمیتی است و باید توسط مهندسان ذیصلاح و در چارچوب قانون انجام شود.

news
13مرداد1404

نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در خوزستان

تامین ۴ هزار و ۴۵ هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت در خوزستان

news
13مرداد1404

برگزاری کمیسیون ماده ۵ شهرهای اهواز و بهبهان

برگزاری کمیسیون ماده ۵ شهرهای اهواز و بهبهان

news
13مرداد1404

تخلفات ساخت‌وساز در محور مشهد - شاندیز

دومین جلسه رسیدگی به تخلفات ساخت‌وساز در محور مشهد - شاندیز برگزار شد

news
12مرداد1404

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۸۳ خانوار در سمنان

پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۸۳ خانوار در سمنان

news
11مرداد1404

ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاری

ظرفیت‌سازی برای اجرای ۱۱۱ پروژه مشارکتی مسکن در سال جاری